σήμερα-η-κηδεία-του-τζώρτζη-μονογυιού-980628
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.01.2022 | 09:31

Σήμερα η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού-Η ανάρτηση τηε μητέρας του (φωτο)

Σήμερα αποχαιρετούν στη Μύκονο φίλοι και συγγενείς τον Τζώρτζη Μονογυιό, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο την περασμένη Πέμπτη.

Η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, Ελένη Ξυδάκη, αποχαιρέτησε τον γιο της με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρά μου», έγραψε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, συνοδεύοντας το μήνυμά της με μία φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον γιο της.

Η Κατερίνα Μονογυιού έκανε χθες την πρώτη ανάρτηση στα social media, σχετικά με την απώλεια του αδερφού της, Τζώρτζη Μονογυιού.

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, σημείωσε το εξής:

«ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην

Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ».

Σημειώνεται, πως το φονικό τροχαίο που κόστισε την ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό σημειώθηκε όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το πολυτελές αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ξέσπασε και φωτιά. Η σύντροφος του Τζώρτζη Μονογυιού κατάφερε να βγει από το όχημα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.