σηκωθείτε-από-τον-καναπέ-βγάλτε-λεφτ-1128058
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.01.2023 | 19:25

«Σηκωθείτε από τον καναπέ, βγάλτε λεφτά» – Τι προτρέπει ο… Snik

Ξέσπασε κατά πάντων ο Snik με αφορμή ένα story που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram όπου ο ίδιος κάνει διάδρομο μέσα στο σπίτι του, ενώ έξω στη βροχή βρίσκονται τα δύο σκυλιάτου που τον κοιτούν από την τζαμαρία.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι του έστειλαν μηνύματα να βάλει τα σκυλιά μέσα να μη βρέχονται και τότε ο Snik ξέσπασε και άρχισε τα «γαλλικά» μέσα από απανωτά stories. «Κάποιοι που μου στέλνετε “βάλε τα σκυλιά μέσα”.Μ@**κα, άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε; Σοβαρά; Θα είχα αφήσει τα σκυλιά μου έξω; Τα σκυλάκια έχουν σπιτάκια να μπουν. Γ@μ* τα σπίτια σας», είπε αρχικά ο τράπερ.

«Άλλη δουλειά δεν έχετε να ασχοληθείτε; Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε, κάντε κάτι να βγάλετε τα λεφτά σας. Άμα δεν γουστάρετε να βλέπετε τα story μου, κάντε unfollow. Εγώ για σας το λέω. Κοιτάξτε το 2023 να γίνετε η καλύτερη βερζιόν του εαυτού σας και σταματήστε να ασχολείστε τόσο με το drama, έχω χάσει και εγώ πολύ χρόνο να ασχολούμαι με τον κάθε βλάκα. Φέτος θέλω ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Οπότε σηκωθείτε από τον καναπέ, βγάλτε τα λεφτά και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας», κατέληξε ο Snik.