Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πυροσβεστών και πορεία στη Βουλή – Ζητούν προσλήψεις

Με αίτημα να γίνουν προσλήψεις η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΟΕΥΠΣ) πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ευαγγελισμού και πορεία στη Βουλή. Την πλήρη υποστήριξή τους στους πυροσβέστες εκφράζουν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ).

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε αμέτοχοι και να παρακολουθήσουμε σαν θεατές το δυσοίωνο μέλλον μας να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Μόνο με δυναμική φυσική παρουσία μπορούμε να διεκδικήσουμε την αξιοπρέπειά μας. Ας καταλάβει η ηγεσία μας ότι οι πυροσβέστες δεν είναι ανειδίκευτοι εργάτες και άβουλα όντα. Αυθαιρεσίες, αλαζονικές και αιφνιδιαστικές αποφάσεις και συμπεριφορές δεν θα επιτρέψουμε να περάσουν! Ας μην ξεχνούν ότι «όποιος σπέρνει ανέμους, στο τέλος θερίζει θύελλες»!», αναφέρει μεταξύ άλλων η Πανελλήνια Ομοσπονδία.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΒΟΥΛΗ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΠΟΡΕΙΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!