Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους Αποφασισμένους Έλληνες στο Σύνταγμα

Στηριζόμενοι σε άρθρα του Συντάγματος και με γνώμονα την αναγκαιότητα αντίδρασης για την επιβολή των Μνημονίων, οι «Αποφασισμένοι Έλληνες Πολίτες» μετά την κατάθεση προτάσεων στη Βουλή, εξέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας, αποφασίζοντας να προβούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα το επόμενο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Τι αναφέρουν οι «Αποφασισμένοι Πολίτες» στην ανακοίνωσή τους:

Οδηγούμενοι από την αγάπη μας για την πατρίδα και έχοντας ως όπλο μας το Ελληνικό Σύνταγμα συνεχίζουμε με την τρίτη κατά σειρά δράση του Ψηφίσματος Αποφασισμένων Ελλήνων Πολιτών.

Η συγκέντρωση – διαμαρτυρία θα λάβει χώρα στο κέντρο της Αθήνας, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, στις 18:00.

Η φυσική παρουσία όλων σε αυτήν την δημοκρατική, συνταγματική κίνηση είναι απαραίτητη για να δείξουμε την αντίστασή μας σε κάθε κακόβουλη πράξη ενάντια στην πατρίδα μας. Μια κίνηση η οποία ξεκίνησε με την κατάθεση  ενός  ψηφίσματος  με  τέσσερις  συνολικά  προτάσεις  στη  Βουλή  των  Ελλήνων  προ  ολίγων  μηνών (Αριθμός Πρωτόκολλου Κατάθεσης: 2423/29‐05‐2017), στις  29/05/2017, και συνεχίζεται με το κάλεσμα όλων σε αυτήν τη συγκέντρωση – διαμαρτυρία.

Το εν λόγω ψήφισμα βασίζεται στο Άρθρο 120, παράγραφος 4, του Συντάγματος, το οποίο λέει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύουμε το Σύνταγμά μας όταν αντιλαμβανόμαστε ότι βιάζεται, όπως βλέπουμε ότι γίνεται από το 2008 και έπειτα.

Ως εκ τούτου δημιουργήθηκαν και οι τέσσερις προτάσεις που κατατέθηκαν στο ψήφισμα:

  1. Κατάργηση των Μνημονίων και Μνημονιακών Νόμων με τον ίδιο τρόπο που ψηφίστηκαν.
  2. Αποπληρωμή του δημοσίου χρέους με ρήτρα ανάπτυξης με τον ίδιο τρόπο που έγινε στη Σύνοδο του Λονδίνου το 1953.
  1. Δημιουργία Ελληνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
  2. Καταγραφή των Γερμανικών χρεών στον επόμενο προϋπολογισμό της Ελλάδος.

Αυτό το ψήφισμα είναι η πρώτη μάχη μιας προσπάθειας που όλοι μαζί οι Έλληνες Πολίτες πρέπει  να δώσουμε έως ότου απελευθερώσουμε την πατρίδα και το έθνος μας από το μνημονιακό καθεστώς κάτω από το οποίο βρισκόμαστε. Αποφασίζουμε ομόφωνα ότι πρέπει να αντισταθούμε!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΨΗΦΙΣΜΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!