σία-κοσιώνη-κώστας-μπακογιάννης-βόλ-47798
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.12.2018 | 10:33

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Βόλτα στην Κηφισιά με το γιο τους (φωτο)

Η Σία Κοσιώνη, όταν βρίσκεται έξω από το στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μοιάζει και είναι μια καθημερινή γυναίκα. Τίποτα πάνω της δεν θυμίζει το αυστηρό τηλεοπτικό στυλ της, αφού είναι πιο… ροκ και μας αρέσει πολύ. Ολόκληρος ο ελεύθερος χρόνος της είναι αφιερωμένος στην οικογένειά της, τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, και τον γιο του, Δημοσθένη, ο οποίος είναι η απόλυτη προτεραιότητα των γονιών του.

Από τη μία, η anchorwoman του καναλιού του Φαλήρου έχει παραδεχτεί πως η μητρότητα της έχει αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο, ενώ δηλώνει φανατική μαμά και τρέχει για να τα προλάβει όλα. Από την άλλη, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας και νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας προσέχει την σύζυγό του, αλλά και τον καρπό του έρωτά τους σαν τα μάτια του, προσπαθώντας να τους αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους.

Πρόσφατα, οι τρεις τους απόλαυσαν μια πρωινή βόλτα στην Κηφισιά και ο φωτογραφικός φακός που ήταν εκεί τους απαθανάτισε να περπατούν στους δρόμους της περιοχής. Το ζευγάρι έδειχνε χαλαρό και ευδιάθετο καθώς περπατούσε και συζητούσε μεταξύ του, ενώ η όμορφη μανούλα δεν άφησε στιγμή από τα χέρια της το καρότσι με τον μικρό της πρίγκιπα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

πηγή: .tlife.gr