σεξουαλική-επίθεση-με-θύμα-16χρονη-στο-μ-1036517
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.09.2022 | 15:50

Σεξουαλική επίθεση με θύμα 16χρονη στο Μαρούσι

Συναγερμός σήμανε στους κόλπους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η οποία διερευνά καταγγελία 16χρονης, που φέρεται να δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από άγνωστο ενώ βρίσκονταν στο υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας όπου διαμένει με την οικογένεια της στο Μαρούσι.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 16χρονη κατέβηκε στον υπόγειο χώρο στάθμευσης για να πάρει το ποδήλατο της και ξαφνικά ένιωσε μία σκιά από πίσω της. Ο λόγος για έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος –χωρίς να της μιλήσει- της έκλεισε το στόμα και την ακινητοποίησε με το σώμα του, αρχίζοντας να τη θωπεύει στον μηρό (σ.σ. σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης). Η 16χρονη κατάφερε να ξεφύγει δαγκώνοντας του το χέρι και βάζοντας τις φωνές, με τον δράστη να τρέχει έντρομος για να διαφύγει.

Ενώ ήταν ακόμη σε κατάσταση σοκ, η ανήλικη κοπέλα κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται κάποιο χαρακτηριστικό του άγνωστου άνδρα, ούτε καν εάν φορούσε κουκούλα ή μάσκα. Οι Αρχές αναζητούν στοιχεία για τον χρόνο αλλά και τον τρόπο που απέκτησε πρόσβαση στο υπόγειο γκαράζ το άτομο αυτό.