σεξ-πώς-να-έρθεις-σε-οργασμό-χωρίς-να-β-1159042
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.04.2023 | 00:00

Σεξ: Πώς να έρθεις σε οργασμό χωρίς να βγάλεις τα ρούχα σου

Έχουν γραφτεί χιλιάδες κείμενα για το σεξ. Σήμερα, θα μιλήσουμε για μια τεχνική, η οποία μπορεί να μην είναι πολύ νέα, ωστόσο κερδίζει ολοένα και περισσότερους «οπαδούς» καθώς προσφέρει πολύ δυνατό οργασμό χωρίς… να χρειάζεται καν να βγάλεις τα ρούχα σου.

Κι όμως ναι, γίνεται και έχει και όνομα: Λέγεται «Dry Humping».

Dry Humping

Το «Dry Humping» περιλαμβάνει γενικά την τριβή ή το τρίψιμο των γεννητικών οργάνων στο σώμα ή τα γεννητικά όργανα του συντρόφου σας. Μάλιστα, αυτό λειτουργεί το ίδιο ακόμα κι όταν ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι είναι ντυμένοι και πάλι όμως εγγυημένα θα έρθουν και οι δύο σε οργασμό!

Κι αν σκέφτεστε για ποιον λόγο να δοκιμάσετε αυτή την τακτική όταν μπορείτε απλώς… να κάνετε σεξ, η απάντηση είναι απλή.

αταρχάς, το dry humping μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό και μπορεί να είναι απολαυστικό χωρίς τον κίνδυνο εγκυμοσύνης ή σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων (ΣΜΝ), παράλληλα μπορεί να «επιστρατευτεί» κατά τη διάρκεια περιόδων που θα προτιμούσατε να μην κάνετε σεξ.

Επιπλέον, μπορείτε να το… δοκιμάσετε οπουδήποτε με το ταίρι σας, χωρίς να φοβάστε ότι θα σας δει κάποιος και θα γίνετε ρεζίλι.

Ακόμα, το dry humping μπορεί να λειτουργήσει και ως προκαταρκτικό, ενώ μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας, τρίβοντας τα γεννητικά σας όργανα πάνω σε ένα μαξιλάρι ή ένα έπιπλο.

Το dry humping το προτιμούν συνήθως νεαρά άτομα ή άτομα που θέλουν να περιμένουν μέχρι να ολοκληρώσουν τη σεξουαλική πράξη.

Ωστόσο, αυτό δεν το καθιστά μια «κατώτερη» σεξουαλική πράξη. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι μπορεί να διαπιστώσουν ότι προτιμούν το dry humping από άλλες σεξουαλικές πράξεις, επειδή παρέχει πιο αποτελεσματική διέγερση.

Τρόποι να δοκιμάσετε το Dry Humping (μόνοι ή με σύντροφο)

Μπορεί να είναι πιο απλό να το δοκιμάσετε πρώτα μόνοι σας. Για παράδειγμα οι γυναίκες μπορούν να το δοκιμάσουν στο κρεβάτι τους ή σε κάποιο άνετο μέρος που νιώθουν άνετα. Μπορείτε να δοκιμάστε να τριφτείτε σε ένα μαξιλάρι, το μπράτσο ενός καναπέ, ή μια κουβέρτα.

Αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε το dry humping με σύντροφο υπάρχουν δεκάδες στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Πειραματιστείτε μόνοι σας και εφόσον δεν τα καταφέρετε, θα επιστρέψουμε με νέο κείμενο και… πολλές φρέσκιες ιδέες!