σεξ-ορειβάτης-η-στάση-που-σας-στέλ-1156588
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.03.2023 | 00:00

Σεξ – «Ορειβάτης»: Η στάση που σας στέλνει στο απόγειο της ηδονής!

Το σεξ για όλους μας είναι απόλαυση.

Υπάρχει όμως μια στάση, αυτή του λεγόμενου «ορειβάτη», που θα σας στείλει στο απόγειο, στο Έβερεστ τη ηδονής.

Ποια είναι αυτή;

Ποια τα πλεονεκτήματά της;

Ιδού…

Με μια πρώτη ματιά μπορεί να σας θυμίσει το ιεραποστολικό, ωστόσο… μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Αρχικά να πούμε ότι τουλάχιστον για τον άντρα, αυτή η στάση θα είναι ένα τεστ αντοχής, αφού δε μπορεί όποιος κι όποιος να τη βγάλει εις πέρας.

Χρειάζεται δύναμη, αντοχή και ευλυγισία, ενώ οπωσδήποτε πρέπει να ποθεί το κορίτσι λίγο παραπάνω από το κανονικό για να θέλει να… ανέβει μαζί του στο βουνό των θεών.

Πάμε να δούμε πως πρέπει να γίνει η ανάβασή σας: Aρχικά εκείνος σηκώνει εκείνη στους ώμους του. Εκείνη τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση του για να σταθεροποιηθεί και τα χέρια της είναι είτε περασμένα στο λαιμό του είτε ελεύθερα να ακουμπήσουν εκείνον όπου επιθυμεί.

Εκείνος ελέγχει εκείνη κρατώντας τη από τους γλουτούς και μπορεί ταυτόχρονα με τη διείσδυση να περπατάει ή να ανεβάζει και να κατεβάζει το ένα του πόδι σε κάποιο έπιπλο του οποίου το ύψος τον βολεύει. Η γενικότερη δική του κίνηση στο χώρο μετατρέπει τη διείσδυση σε πιο ενδιαφέρουσα κίνηση και κάνει εκείνον να αργεί να εκσπερματώσει ενώ εκείνη να διεγείρεται περισσότερο.

Σκοπός της συγκεκριμένης ανάβασης είναι να φτάσουν και οι δυο στην κορυφή ταυτόχρονα και αυτό συχνά επιτυγχάνεται για δυο λόγους: Ο ένας είναι ότι εκείνη με το χρόνο αυτό και τις κινήσεις είναι έτοιμη να εκραγεί κι εκείνος έχει κρατηθεί τόσο που ο ερεθισμός του πλέον έχει φτάσει σε επίπεδα έκρηξης, επομένως όταν είναι έτοιμοι και οι δυο απλώς το συννενοούνται με τα σώματά τους.