σεξ-οι-4-τρόποι-που-περιμένουμε-να-μάς-π-1175524
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.05.2023 | 00:00

Σεξ: Οι 4 τρόποι που περιμένουμε να μάς προσεγγίζουν οι άλλοι

Όταν είμαστε σε μία σχέση, η πρωτοβουλία στο ποιος θα ξεκινήσει το σεξ, μοιράζεται. Αντικειμενικά μιλώντας, όλοι ανταποκρινόμαστε καλύτερα σε ένα είδος ερωτικού καλέσματος. Δεν θέλουν όλοι τον ίδιο τρόπο προσέγγισης, και είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε τόσο τον δικό μας, όσο και του συντρόφου μας.

Ο βασικός λόγος που πρέπει να ξέρουμε τα στιλ μας είναι επειδή αυτό θα βελτιώσει αυτόματα τη συχνότητα του σεξ. Όταν ξέρεις τι χρειάζεται ο άλλος για να μπει σε mood, έχεις και περισσότερες πιθανότητες. Ποια είναι λοιπόν τα βασικά είδη προσέγγισης, σύμφωνα με τους ειδικούς;

Ενθουσίασέ με

Είναι αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν να χτίζουν την ανυπομονησία και βλέπουν το σεξ ως εγκεφαλικό παιχνίδι. Ένα πείραγμα, ένα τυχαίο άγγιγμα ή μηνύματα από το πρωί, που σε βάζουν στο κλίμα.

Φρόντισέ με

Είναι πολλοί εκείνοι που διεγείρονται με τη φροντίδα και το νοιάξιμο του συντρόφου τους. Μετά από μία δύσκολη μέρα, θέλουν να νιώσουν ότι κάποιος θα τους πάρει μία αγκαλιά ή θα του φτιάξει φαγητό.

Δείξε ότι με θες

Άλλο ένα στιλ προσέγγισης είναι αυτό της βαθιάς επιθυμίας. Να νιώσει ο άλλος ότι τον βλέπεις και πρέπει να κάνεις σεξ μαζί του. Ότι σου είναι ακαταμάχητος.

Άγγιξέ με

Και είναι και εκείνοι που χρειάζονται μόνο σωματική επαφή. Ένα σεξουαλικό άγγιγμα είναι αρκετό για να τους ξυπνήσει.