σεξ-οι-4-τεχνικές-που-αναβαθμίζουν-τη-δ-1173945
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.05.2023 | 00:00

Σεξ: Οι 4 τεχνικές που αναβαθμίζουν τη διείσδυση

Το σεξ μπορεί να γίνει με αμέτρητους τρόπους, ακόμα κι αν όλα καταλήγουν στην κλασική παραδοσιακή διείσδυση. Εφόσον η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών έχουν κλειτοριδικό οργασμό, η διείσδυση είναι σημαντικό κομμάτι, αλλά όχι απαραίτητο τελικά. Εκτός αν δοκιμάζεις διάφορες τεχνικές, προκειμένου να εντοπίσεις τον τρόπο διείσδυσης που σου αρέσει. Ευτυχώς, επιλογές υπάρχουν.

Pairing

Απλό, κατανοητό, ευρέως διαδεδομένο. Κλασική διείσδυση μέσα από οποιαδήποτε στάση, που συνδυάζεται με την τριβή της κλειτορίδας. Εκεί μπορεί να γίνει με sex toy ή με τα χέρια κάποιου εκ των παρτενέρ. Όπως και να γίνει, είναι ο βασικός τρόπος για να πετύχεις τον πολυπόθητο οργασμό.

Flexing

Εδώ μπαίνουν τα kegels στο παιχνίδι και τα κάνεις την ώρα που ξεκινά ο οργασμός. Σφίγγεις τους μύες του κόλπου λες και κρατάς ένα αυγό. Έτσι πετυχαίνεις μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση.

Angling

Όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή γωνία. Δοκιμάζεις διάφορα σημεία διείσδυσης, που είναι πιθανό να βρουν το σημείο G. Κάτι που βοηθά πολύ σε στάσεις όπου εσύ είσαι από κάτω, είναι το να βάλεις ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη σου.

Renewing

Η διείσδυση προκαλεί υπέροχα συναισθήματα, αλλά ίσως χάνεται ο ενθουσιασμός εξαιτίας της επανάληψης. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δημιουργείς παύσεις, προκειμένου να υπάρχει το αίσθημα της ανυπομονησίας.