σεξ-με-τον-προϊστάμενο-ή-τον-πρώην-τι-σ-438530
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.02.2019 | 07:15

Σεξ με τον προϊστάμενο ή τον πρώην; Τι σημαίνουν τα ερωτικά όνειρα

Μπορεί να κοιμάστε αγκαλιά με τον αγαπημένο σας και να ονειρεύεστε τον πρώην. Αυτό τι σημαίνει;  Μην ανησυχείτε, δεν σκέφτεστε να γυρίσετε στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου σας. Απλά στο υποσυνείδητό σας μπορεί να πιστεύετε ότι με την νυν σχέση σας δεν αισθάνεστε ασφάλεια.

Τη νύχτα επεξεργαζόμαστε στο μυαλό μας αυτά που μας ανησυχούν και μας προβληματίζουν την ημέρα, όπως αναφέρουν οι ειδικοί.

Για παράδειγμα, εάν δείτε ότι κάνετε σεξ με τον προιστάμενό σας, τότε αυτό που θέλετε πραγματικά από εκείνον, είναι να αναγνωρίσει τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Τι σημαίνουν τα ερωτικά όνειρα σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild

Θεέ μου, είμαι γυμνός!

Ονειρεύεστε ότι είστε γυμνός; Το όνειρο αυτό έχει δύο ερμηνείες:

η πρώτη είναι ότι φοβάστε να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις και νιώθετε απροστάτευτοι. Αλλά υπάρχει μια άλλη ερμηνεία: Κοιτάξτε, είμαι γυμνός – αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω.

Σεξ με το αφεντικό

Ο προιστάμενός σας είναι άσχημος και γενικά δεν είναι ο τύπος σας, ωστόσο ονειρεύεστε ότι κάνετε σεξ μαζί του. Αυτό που θέλετε στην πραγματικότητα απ’ αυτόν είναι να αναγνωρίσει την δουλειά σας και να σας πλέξει το εγκώμιο…

Σεξ με τον/την πρώην

Έχετε χωρίσει αρκετούς μήνες κι όμως συχνά τον βλέπετε στα όνειρά σας. Μάλλον δεν έχετε εμπιστοσύνη στον τωρινό σας σύντροφο. Εάν όμως το όνειρο επαναλαμβάνεται, τότε μάλλον δεν έχετε ρίξει τέλους στην προηγούμενη σχέση σας.

Σεξ με διασημότητα

Ονειρεύεστε ότι κυλιέστε στα σεντόνια με την Τζένιφερ Λόπεζ. Στην πραγματικότητα θέλετε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων. Γενικά, δεν νιώθετε αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας.

Το κρεβάτι

Εάν ονειρεύεστε ένα καθαρό, άνετο κρεβάτι τότε δέχεστε αγάπη. Εάν όμως ονειρεύεστε ένα κρεβάτι που είναι άνω-κάτω, τότε έχετε προβλήματα στη ζωή σας.

Νερό

Εάν κολυμπάτε νυχτιάτικα σε καθαρό νερό ,τότε μπορείτε να υπολογίζετε σε επαγγελματική ή προσωπική επιτυχία.Το θολό ή ταραγμένο νερό αντιπροσωπεύει αβεβαιότητα και φόβο για το μέλλον.

Άγριο σεξ με άγνωστο

Το άγριο σεξ με έναν άγνωστο μπορεί να σημαίνει ότι δεν μπορείτε πραγματικά να καλύψετε τις σεξουαλικές σας ανάγκες: είτε γιατί είστε μόνος είτε γιατί δεν είστε ευχαριστημένος από τον σύντροφό σας.

Όργια

Ονειρεύεστε ότι κάνετε σεξ με πολλούς και είστε στη μέση; Τότε λαχταράτε να σας αγαπήσουν περισσότερο.