σεξ-και-θερμίδες-3-στάσεις-που-καίνε-363592
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.06.2018 | 07:30

Σεξ και θερμίδες: 3 στάσεις που.. «καίνε»

Ως γνωστόν, τώρα που έχει καλοκαιριάσει και η θερμοκρασία έχει ανέβει, το σεξ είναι πιο καυτό.. κυριολεκτικά. Από τη μια η αφόρητη ζέστη που έχει μετατρέψει το κρεβάτι σε σάουνα, από την άλλη ο διάχυτος ερωτισμός που υπάρχει δεδομένου ότι κυκλοφορούμε λίγο πιο ανάλαφρα, με λίγο πιο κοντά σορτσάκια και ανοιχτές μπλούζες, δε θέλουμε και πολύ για να κάψουμε ακόμα περισσότερες θερμίδες επί το έργον. Πέρα, όμως, από τις καιρικές συνθήκες που συμβάλλουν σε αυτή την καύση, υπάρχουν και μερικές –συγκεκριμένες- στάσεις που βοηθούν λίγο παραπάνω.

Στάση «γέφυρα»

Η αλήθεια είναι ότι σε έριξα κατευθείαν στα βαθιά. Σε αυτή τη στάση εσύ θα πρέπει, ούσα ανάσκελα, να στηριχθείς στα άκρα σου και να τον αφήσεις να διεισδύσει γονατιστός. Αν είσαι τελείως αγύμναστη καλύτερα να στηριχθείς στον κορμό σου και να αφήσεις μόνο την λεκάνη σου στον αέρα. Βέβαια, αν σου πω ότι με αυτήν την στάση μπορείς να κάψεις μέχρι 380 θερμίδες, ίσως και να ξανασκεφτείς κατά πόσο έχεις καλή φυσική κατάσταση ή όχι.

Προβολές

Η συγκεκριμένη στάση θυμίζει αρκετά την αντίστοιχη άσκηση που κάνουμε στο γυμναστήριο. Δεν την έχεις κάνει; Όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να πάρεις και εδώ το πάνω χέρι και να καθίσεις πάνω του έχοντας το ένα πόδι λυγισμένο και το άλλο τεντωμένο πίσω ανάμεσα στα πόδια του. Ακούγεται περίπλοκο αλλά στην πράξη δεν είναι και τόσο. 340 θερμίδες καίει – μόνο αυτό έχω να σου πω.

Στάση «ψαλίδια»

Εδώ θα ξεκουραστείς κάπως και γι’ αυτό δε θα κάψεις και πολλές θερμίδες σε σχέση με τις υπόλοιπες στάσεις που αναφέραμε. Εσύ θα ξαπλώσεις στο πλάι και εκείνος ανασηκώνοντας το πόδι σου που βρίσκεται από πάνω, θα σου χαρίσει στιγμές απόλαυσης όσο εσύ γυμνάζεις προσαγωγούς. Μην παρεξηγηθούμε, ελπίζω να μη σκέφτεσαι αυτό εκείνη την ώρα.

πηγή: queen.gr