σεξ-η-στάση-που-δοκιμάζει-τις-αντοχές-σ-1163180
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.04.2023 | 00:00

Σεξ: Η στάση που δοκιμάζει τις αντοχές σας στο κρεβάτι

Υπάρχουν κλασικές στάσεις που τις αγαπάμε, τις εμπιστευόμαστε και τις επιλέγουμε ξανά και ξανά, σχεδόν κάθε φορά που κάνουμε σεξ.

Υπάρχουν όμως και εκείνες που τις δοκιμάζουμε μία φορά και πιθανότατα και τελευταία. Γιατί; Πολύ απλά επειδή περιπλέκουν τα πράγματα, δυσκολεύουν την επαφή και γενικότερα, χάνεται η ουσία του σεξ: η ευχαρίστηση.

Ε, μία τέτοια στάση λοιπόν είναι και η Full Nelson.

Αν κάτι σου θυμίζει το όνομά της είναι το Nelson Hold. Έτσι, ονομάζεται ένα κράτημα της πάλης, που θέλει τους δύο παλαιστές όρθιους, τον έναν πίσω από τον άλλον, με αυτόν που είναι πίσω να κάνει ουσιαστικά ένα ανάποδο κεφαλοκλείδωμα στον μπροστινό, περνώντας τα χέρια του κάτω από τις μασχάλες για να του ακινητοποιήσει τον αυχένα.

Δίκιο έχεις, ακούγονται πολύ περίεργα όλα αυτά.

Και η στάση βέβαια που δανείζεται την ονομασία της από το συγκεκριμένο κράτημα είναι εξίσου περίεργη.

Εσύ ξαπλώνεις στο κρεβάτι και εκείνη πάνω σου ανάσκελα. Περνάς τα χέρια σου κάτω από τα γόνατά της, της τα φέρνεις όσο πιο κοντά στο στέρνο της και κλειδώνεις τις παλάμες σου στον αυχένα της.

Αν και εφόσον το βρείτε -είναι μία στάση που απαιτεί ευλυγισία από τη σύντροφό σου, ενώ δοκιμάζει την αντοχή και των δυο σας, κυρίως τη δική της-, θα κάνετε σίγουρα το πιο ακροβατικό σεξ και ταυτόχρονα, θα βιώσετε μία από τις πιο έντονες ερωτικές εμπειρίες.

Σύμφωνα με την sex expert Gigi Engle και τα όσα ανέφερε στο Men’s Health, η Full Nelson «απαιτεί ευλυγισία από τη σύντροφό σου, ενώ δοκιμάζει την αντοχή και των δυο σας, κυρίως τη δική της».

Είναι όμως επίσης μία στάση που μεγιστοποιεί την απόλαυση, λόγω της βαθιάς διείσδυσης και παράλληλα, ανοίγει τον δρόμο για την κλειτοριδική διέγερση και συνεπώς, τον οργασμό της.