σέρρες-τι-συνέβη-με-τον-13χρονο-μαθητή-π-672797
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.11.2021 | 21:14

Σέρρες: Τι συνέβη με τον 13χρονο μαθητή που πέθανε στον ύπνο του

«Πάγωσε» την τοπική κοινωνία των Σερρών ο αιφνίδιος θάνατος του 13χρονου αγοριού.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή Κρηνίδας Σερρών, του Δήμου Αμφίπολης. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, η μητέρα του πήγε να τον ξυπνήσει στον καναπέ που βρισκόταν για να πάει στο σχολείο, ωστόσο αντιλήφθηκε πως ο γιος της είχε φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η θεία του αγοριού, ο 13χρονος τις τελευταίες μέρες ήταν άρρωστος με αμυγδαλίτιδα και έπαιρνε αντιβίωση, αλλά δεν είχε δείξει να τον επηρεάζει τόσο.

Αύριο αναμένεται να γίνει η νεκροψία, από την οποία θα φανεί από τι προκλήθηκε η ανακοπή, καθώς, σύμφωνα με τους γιατρούς, αυτή είναι η αιτία θανάτου του.

Η θεία του 13χρονου είπε ακόμη οι άνδρες του ΕΚΑΒ κατάφεραν για λίγο να κάνουν την καρδιά του να χτυπήσει και πάλι, ωστόσο ήταν τόσο αδύναμος -καθώς ήταν για ώρες στον καναπέ- που δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

«Η μητέρα του, κάποια στιγμή, σηκώθηκε και πήγε να τον ξαπλώσει, γιατί τον είδε να κάθεται στον καναπέ. Το παιδί δεν αντιδρούσε και όταν κατάλαβαν ότι δεν έχει παλμούς τρελάθηκαν. Η οικογένειά του είναι σοκαρισμένη, ο πατέρας του είναι κλειδωμένος στο δωμάτιο και η μητέρα του δεν μπορεί να το πιστέψει με τίποτα. Έχει ενημερωθεί η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι φοιτήτρια στην Κρήτη, και έρχεται ο άλλος ο αδελφός, που έχει καρδιακό πρόβλημα και φοβόμαστε μην μας πάθει κάτι», είπε στο protothema η θεία του άτυχου μαθητή.