σέρρες-συγκλονίζει-η-μητέρα-του-6χρονο-1105009
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.12.2022 | 08:59

Σέρρες: Συγκλονίζει η μητέρα του 6χρονου που τραυματίστηκε από την έκρηξη

Μία ακόμα τραγική σύμπτωση συνδέει τη μητέρα του 6χρονου τραυματία και τον πατέρα του 11χρονου Βασίλη από τις Σέρρες.

Ο πόνος είναι αβάσταχτος για τις οικογένειες των παιδιών που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε μέσα σε λίγα λεπτά στα καλά του καθουμένου κατά τη διάρκεια εργασιών στον λέβητα του σχολείου.

Η μητέρα του του 6χρονου που τραυματίστηκε στις Σέρρες, που κάνει το ίδιο επάγγελμα με τον πατέρα του 11χρονου Βασίλη, μίλησε στο LiveNews και είπε χαρακτηριστικά: «Σε γενικές γραμμές ο γιος μου είναι καλά, αλλά με ρωτάει για το άλλο παιδάκι και τώρα είμαστε σε επαφή με παιδοψυχίατρους, ψυχολόγους για να δούμε πώς θα του το πούμε και πώς θα επανέλθει στο σχολείο».

Για εκείνη τη μέρα του δυστυχήματος σημείωσε: Φύγαμε εσπευσμένα με το ασθενοφόρο, ο μπαμπάς του πήγε και τον παρέλαβε από εκεί, πρέπει να τον είχε βγάλει σε αυτήν την πίσω αυλή την οποία εγώ προσωπικά δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το μέρος εκεί πίσω. Συνέχεια τα παιδιά έπαιζαν μπροστά, τον πήγε εκεί πίσω γιατί ήταν ο πιο μικρός και ήθελε να παίξει και αυτός και μετά από λίγο συνέβη το περιστατικό».

Σύμφωνα με τη μητέρα ου, ο 6χρονος έχει χτυπήσει στο κεφάλι. «Στο κεφάλι πάλι είχε ένα κάταγμα για το οποίο χειρουργηθήκαμε από νευροχειρουργό. Το μάτι του είναι κλειστό, είναι μελανιασμένο. Θα μπορούσε να έχει πάθει εγκεφαλική βλάβη μεγάλη, να πάθει αιμορραγία. Θα μπορούσε να έχει ακρωτηριαστεί, θα μπορούσαν να έχουν συμβεί τα πάντα».