σέρρες-ατύχημα-για-πεντάχρονο-κορίτσ-1030436
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.06.2022 | 09:44

Σέρρες: Ατύχημα για πεντάχρονο κορίτσι που χτυπήθηκε με πέτρα στο κεφάλι σε παραλία (βίντεο)

Νέο περιστατικό με ατύχημα που συνέβη στην παραλία Οφρυνίου στις Σέρρες, ήρθε στο φως για να αναδείξει και πάλι το πρόβλημα της λειτουργίας του, καθώς το Σάββατο 4 Ιουνίου, ένα μικρό 5χρονο κορίτσι χτυπήθηκε από πέτρα στο κεφάλι και ο πατέρας του όταν το πήγε στο Πολυδύναμο Ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες, το βρήκε κλειστό.

Ευτυχώς τελικά τις πρώτες βοήθειες τις παρείχε ο ναυαγοσώστης από το beach bar και στη συνέχεια η μικρή μεταφέρθηκε στο ΚΥ Ροδολίβους. Με τους παραθεριστές να είναι πολύ ανήσυχοι για την κατάσταση που επικρατεί.

Αυτά δήλωσε ο πατέρας της μικρής Θεμιστοκλής Μουλάκης μιλώντας στην τηλεόραση Επιλογές. Ενώ ο φαρμακοποιός της περιοχής κ. Δήμος Βίτσιος ανέφερε ότι μετά από πολλές παρεμβάσεις που γίνανε για το συγκεκριμένο θέμα, την Δευτέρα 6 Ιουνίου διορίστηκε νέος μόνιμος γιατρός στην Παραλία Οφρυνίου για όλη τη διάρκεια του έτους.

Βέβαια το πρόβλημα δεν λύνεται καθώς ο γιατρός είναι ένας και δεν θα μπορεί να λειτουργεί τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα. Ο κ. Γιάννης Μπαλίτης μάρτυρας του περιστατικού με το μικρό 5χρονο κοριτσάκι ανέφερε ότι η ανάγκη ύπαρξης γιατρών είναι επιτακτική και επέρριψε ευθύνες στην κεντρική διοίκηση του νομού Καβάλας.

Δείτε το βίντεο του epiloges.tv: