σεργουλόπουλος-αγχώθηκα-όταν-ανακά-434588
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.11.2021 | 11:47

Σεργουλόπουλος: «Αγχώθηκα όταν ανακάλυψα τη σεξουαλικότητά μου

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς άρχισε να αποδέχεται τη σεξουαλικότητά του.

“Τη σεξουαλικότητά μου την προσδιόρισα, όπως προσδιορίζει ένα παιδί στην εφηβεία τη σεξουαλικότητά του. Αυτό που του αρέσει και τον ελκύει. Δεν δέχτηκα ποτέ bullying στο σχολείο. Μπορεί και να έτυχε. Σε εκείνες τις τάξεις του σχολείου είχα κάποια κορίτσια που έβγαινα. Είχαμε σχέση ερωτική. Ίσως να έσβηνε αυτό κάποιες εντυπώσεις. Ότι εγώ ήμουν ένα γκέι αγόρι. Το πάλευα. Τις σχέσεις αυτές δεν τις έκανα για εντυπώσεις. Το ήθελα. Αλλά στο μυαλό μου ήταν πολλά πράγματα”, τόνισε.

“Όταν το ανακάλυψα, αγχώθηκα. Δεν ήξερα πώς να το εκφράσω ερωτικά. Αυτό που με έσωσε ήταν ότι μπήκα στη δραματική σχολή φεύγοντας από το λύκειο. Σε ένα περιβάλλον ανοιχτόμυαλο. Τότε βρήκα όμοιούς μου.

Τότε βέβαια ήμασταν ό,τι λάχει. Στον στρατό πήγα μετά τη δραματική σχολή. Μπήκα 21 ετών και με πάνε στην Κρήτη. Μπήκα σε μια ιστορία που έκανα παρέα με luben ανθρώπους στην Κρήτη. Ένας δούλευε ως τσατσά σε οίκο ανοχής. Εκεί γνώρισα τη Βούλα και κάναμε παρέα. Πήγαινα εκεί καθόμουν στο σαλονάκι και τα λέγαμε με τη Βούλα. Να πω ότι οι οίκοι ανοχής μου αρέσουν πάρα πολύ“, συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.