σε-σπίτια-συνεχίζονται-οι-έρευνες-για-504392
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.07.2018 | 09:14

Σε σπίτια συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου

Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου, Σαράντη Κολλιαδέλη, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν στο «Νήσος Ρόδος» που επέβαινε επιστρέφοντας από τη Χίο όπου υπηρετούσε, στον Πειραιά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι έρευνες πλέον της αστυνομία στρέφονται σε σπίτια στην Αργυρούπολη και στην Νίκαια.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού του εκτοπίστηκε 2:30 η ώρα, 11χλμ βόρεια της Τήνου, ενώ όπως δήλωσε ο υνεπιβάτης και φίλος του, ο Τάκης εθεάθη για τελευταία φορά στο κατάστρωμα του πλοίου στη μία και μισή με δύο τα ξημερώματα. Λίγη ώρα αργότερα στις δύο και τέταρτο, έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του, στο οποίο της έγραφε «σε λίγο θα πέσω για ύπνο». Το τελευταίο σήμα του ενός από τα δύο κινητά του, εξέπεμψε μετά από ένα τέταρτο, ανοιχτά της Τήνου.

Ελπίδες στην οικοιγένειά του δίνει το γεγονός, ότι μετά από έρευνες στο πλοίο, από τα προσωπικά του στοιχεία, δεν εντοπίστηκαν η ταυτότητά του και το κινητό του τηλέφωνο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι ακόμα ζωντανός, και να ήθελε να αποφύγει κάποια άτομα που σύμφωνα με μαρτυρίες ήθελαν να του κάνουν κακό.

Η αστυνομία εξετάζει επίσης το γεγονός ο νεαρός να κρύφτηκε κάπου σε κάποιο όχημε μέσα στο πλοίο και όταν αυτό έφτασε στο λιμάνι να βγήκε.

Ο πατέρας του νεαρού αλλά και η κοπέλα του, η οποία ήταν το τελευταίο άτομο που επικοινώνησε μαζί του αποκαλύπτουν τα όσα τους είχε πει ο 23χρονος Τάκης Κολλιαδέλης λίγο πριν εξανανιστεί.

«”Ή μου την έχουν φυλαγμένη στο Λιμάνι ή στον Πειραιά”. Πίστευε πως κάποιος ήθελε να του κάνει κακό. Είχε την αίσθηση πως τον παρακολουθούσαν», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Κολλιαδέλης.

Το τελευταίο διάστημα ο 23χρονος φαντάρος είχε εκμυστηρευτεί στον πατέρα αλλά και στην κοπέλα του το φόβο που ένιωθε.

«Μου είπε ότι φοβόταν και ότι θα τα λέγαμε όταν έρθει κάτω». Επέστρεφε στον Πειραιά από τη Χίο όπου υπηρετούσε και είχε ζητήσει αναβολή λόγω υπερβολικού στρες όπως αποκάλυψε ο πατέρας. Τα ίχνη του χάθηκαν μέσα στο πλοίο.

«Έπνεαν ισχυροί άνεμοι αλλά κάτι έχει συμβεί, δεν υπάρχει περίπτωση …Ας βρεθεί το παιδί», πρόσθεσε ο πατέρας.