σε-πλειστηριασμό-κεντρικά-γραφεία-τη-88546
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.01.2018 | 11:51

Σε πλειστηριασμό κεντρικά γραφεία της ΛΑΕ

Αύριο Τετάρτη, όταν θα γίνουν και πάλι ηλεκτρονικά αλλά και στα Ειρηνοδικεία πλειστηριασμοί, θα βγουν στο σφυρί και τα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας.

Πρόκειται για τα γραφεία της ΛΑΕ στην Πατησίων 14 (στοά Φέξη) στον 8ο όροφο, τα οποία η ΛΑΕ ενοικιάζει από έναν ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, του οποίου το ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΛΑΕ «iskra»: «Τα γραφεία της ΛΑ.Ε εκπλειστηριάζονται από την Eurobank για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιοκτήτη τους. Σε επικοινωνία της Eurobank με την ΛΑ.Ε, αφού είχε ανακοινωθεί ο πλειστηριασμός, ελέχθη από την πλευρά της Τράπεζας ότι προχώρησαν στις διαδικασίες πλειστηριασμού χωρίς να γνωρίζουν ότι τα γραφεία, που ζητούσαν να εκπλειστηριαστούν, νοικιάζονται από την ΛΑ.Ε, ενώ η Τράπεζα ισχυρίστηκε ότι δεν θέλει να προκαλέσει πρόβλημα στην ΛΑ.Ε και ότι θα συνεχίσει μετά τον πλειστηριασμό να τηρεί το συμβόλαιο με την ΛΑ.Ε, εφ’ όσον το ακίνητο περιέλθει στην ιδιοκτησία της, μιας και η ίδια θα κάνει προσφορά κατά τον πλειστηριασμό στην τιμή εκκίνησης».

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί Όλοι/ες στα Ειρηνοδικεία της χώρας, 10/1, 3μ.μ, να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς σπιτιών και λαϊκής περιουσίας