Σε νευρολογική κλινική ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη (φωτο)
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

 Σε νευρολογική κλινική ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη (φωτο)

Ο Άγγελος Θεοδωράκης-Παπαγγελίδης, ένας από τους εγγονούς τού σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, με δύο αναρτήσεις του στο Facebook, είχε πάρει θέση για το ζήτημα της ταφής του, γράφοντας: «Μην ανησυχείς παππού μου, η Κρήτη μας σε περιμένει».

« Η κάθε οικογένεια έχει τα προσωπικά της και επομένως το προσωπικό της πένθος το οποίο είναι άλλης διάστασης», είχε σημειώσει ο Άγγελος Θεοδωράκης-Παπαγγελίδης.

Σήμερα η Espresso αποκαλύπτει κάποιες πτυχές της ζωής του εγγονού του Μίκη λέγοντας ότι έχει νοσηλευτεί σε νευρολογική κλινική.

Πληθώρα ήταν τα σχόλια στο facebook:  «Πιστεύω πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Μάλλον σου βγήκε όλη η ένταση λόγω του δυσάρεστου γεγονότος με τον παππού σου. Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα», έγραψε καποιος.

Κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Τι έγινε, βρε θηρίο; Τόση ένταση κάπου βγαίνει… Είσαι κι εσύ ευαίσθητος και σωματοποιείς τον πόνο σου. Ο βράχος μένει ασάλευτος, μα πάντα βράχος μένει… Χαλάρωσε και ηρέμησε κι όλα καλά θα πάνε. Μην το αφήσεις όμως, ψάξτο. Εύχομαι γρήγορα καλά κι ατσαλένιος! Εχει μια φλέβα από την Κρήτη κι είναι δυνατός (που ‘λεγε και γιαγιά μου για όποιον αισθανόταν άσχημα), υγεία και δύναμη».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!