Σε «Μίκης Θεοδωράκης» θα μετονομαστεί η οδός Ιλισίων στην Κηφισιά - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
5
Δεκέμβριος
Back

Σε «Μίκης Θεοδωράκης» θα μετονομαστεί η οδός Ιλισίων στην Κηφισιά

Το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη θα αποκτήσει η οδός Ιλισίων στην Κηφισιά, έπειτα από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Αυτή την εισήγηση έκανε ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος προς τα αρμόδια όργανα του Δήμου και της Περιφέρειας, τονίζοντας πως «ακούγοντας τις τοποθετήσεις των συναδέλφων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ένιωσα ότι οφείλουμε κάτι μεγαλύτερο, κάτι περισσότερο για τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές προς εκείνον, που προσέφερε ανεκτίμητα στον Πολιτισμό και στην αυτογνωσία μας».

Η οδός Ιλισίων είναι η δυτική είσοδος της πόλης και πρόκειται για έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Κηφισιάς που ξεκινά από την εθνική οδό και καταλήγει στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίκης Θεοδωράκης είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης της Κηφισιάς και την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε στον δήμο βραδιά αφιερωμένη στον κορυφαίο μουσουργό, με τη συμβολή του Γιώργου Χατζηνάσιου.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!