σε-κρίσιμη-κατάσταση-νοσηλεύεται-στο-1143803
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.02.2023 | 16:27

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό ο Γιώργος Καμπουρίδης

Τις πιο δύσκολες ώρες για τη ζωή του βιώνει ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Καμπουρίδης, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Ο αγαπητός τραγουδιστής, ο οποίος μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90, εισήχθη στο νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου με πνευμονικό οίδημα, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμες για τη ζωή του τις επόμενες 48 ώρες.

«Ο άντρας μου είναι διασωληνωμένος στην Εντατική με πνευμονικό οίδημα και έμφραγμα που υπέστη. Συγγνώμη που κλαίω, αλλά είμαι πολύ χάλια. Δημοσιεύστε το, σας παρακαλώ, να προσευχηθούν όλοι για τον Γιώργο» ανέφερε η σύζυγός του στο «OkMag». Ο Κώστας Βενετσάνος, ένας από τους ανθρώπους που βοήθησαν τον λαϊκό τραγουδιστή σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του, ανέφερε χαρακτηριστικά στην «Espresso»: «Τα πράγματα, όπως είπαν οι γιατροί, είναι πολύ δύσκολα. Η στενοχώρια του πλειστηριασμού για το σπίτι του ίσως τελικά του στοιχίσει τη ζωή. Είναι πολύ άδικο αυτό που συμβαίνει με τους πλειστηριασμούς. Πρέπει να αλλάξει άμεσα».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές Φεβρουαρίου ο Γιώργος Καμπουρίδης είχε μιλήσει στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι», αποκαλύπτοντας ότι κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο, με τον εφιάλτη του πλειστηριασμού να τον απειλεί. «Είχα πάρει κάποιο δάνειο. Λόγω της κρίσης εδώ και δέκα χρόνια και με τον κορονοϊό κι όλα αυτά δεν δουλεύαμε. Ολοι οι καλλιτέχνες ήμασταν σε δυσμένεια.

Ηταν στα 21.500 ευρώ, μου το πήγαν στα 28.500 με τους τόκους. Εχω κάνει αίτημα για εξάμηνη προθεσμία. Κάνω μια πρόταση για 5.000 ευρώ, για να κάνω διακανονισμό, ρύθμιση και να δίνω δόσεις. Αλλά η επιτροπή ακόμα δεν έχει απαντήσει στο αίτημά μου, περιμένουμε. Θα μου πάρουν το σπίτι και μετά… Το σάκχαρο ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ. Θα με πετάξουν έξω και δεν έχω τίποτα. Μόνο αυτό το σπίτι έχω. Παρακαλώ τους συναδέλφους μου να κάνουν ό,τι μπορούν» είχε αναφέρει τότε με πόνο ψυχής.