Σε εστιατόριο του Χονγκ Κονγκ γιόρτασε την ελευθερία της η 21χρονη Ειρήνη

Με ένα μεγάλο τραπέζι σε εστιατόριο του Χονγκ Κονγκ γιόρτασε η 21χρονη Ειρήνη τις πρώτες ώρες της ελευθερίας σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ είχε δίπλα της τους γονείς της τους δυο συνηγόρους της, Σάκη Κεχαγιόγλου και τον Βρετανό δικηγόρο και τους Έλληνες διπλωμάτες που υπηρετούν στο προξενείο της χώρας μας στο Χονγκ Κονγκ.

Εκεί την περίμενε μια έκπληξη, καθώς ο κ. Κεχαγιόγλου κάλεσε τον μικρό αδερφό της στο τηλέφωνο με τον οποίο είχε να μιλήσει πολλούς μήνες.

Η Ειρήνη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σταρ, ξέσπασε σε λυγμούς. Ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι είναι ελεύθερη. Η απολογία της ήταν αυτή που δημιούργησε και τις μεγάλες αμφιβολίες στους ενόρκους. Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα η κοπέλα ισχυρίστηκε:

«Όταν είδα τα ναρκωτικά στην τσάντα σοκαρίστηκα .Η πρώτη μου σκέψη ήταν να πάρω τον φίλο μου τον Πέτρο να τον ρωτήσω.. Από τότε έχει εξαφανιστεί».

Η Ειρήνη μετά από 17 μήνες επιστρέφει στην Ελλάδα και από Αθήνα θα πάει στο νησί της στη Λέσβο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, 21ΧΡΟΝΗ, ΕΙΡΗΝΗ, ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!