Σε δύσκολη θέση ο Τσιάρτας: Σε λίγο δεν θα βρίσκει σούπερ μάρκετ

Σε μία κίνηση που προκαλεί θετική αίσθηση προχώρησε σήμερα η μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl, στηρίζοντας δημόσια τη διαφήμιση του ΑΒ Βασιλόπουλου για την γιορτή του πατέρα, που έδειχνε να κρατά στα χέρια του την κόρη του, η οποία τον είχε ζωγραφίσει.

Η κίνηση της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ αδειάζει πλήρως και τον πρώην ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος βγάζοντας τα ομοφοβικά ένστικτά του είχε γίνει έξαλλος με την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα τα Lidl, δημοσίευσαν στους επίσημους λογαριασμούς της αλυσίδας στα social media, την διαφημιστική αφίσα του ΑΒ Βασιλόπουλου, γράφοντας πως: «Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί…».

Βέβαια η εξέλιξη δημιουργεί νέα δεδομένα για τον Βασίλη Τσιάρτα ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα σταματήσει να ψωνίζει από τον Βασιλόπουλο αν δεν αποσύρει την διαφήμιση.

Τα πράγματα τώρα σκουραίνουν ακόμα περισσότερο καθώς αν μετά τα Lidl ακολουθήσουν και άλλα σούπερ μάρκετ ανάλογη υποστήριξη ο κ. Τσιάρτας σε λίγο καιρό δεν θα έχει σούπερ μάρκετ για να ψωνίζει… Εκτός αν αλλάξει γνώμη μετά την κατακραυγή!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, LIDL, ΤΣΙΑΡΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!