σε-απολογία-καλεί-τον-σλούκα-η-φενέρμπ-700500
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.11.2019 | 15:42

Σε απολογία καλεί τον Σλούκα η Φενέρμπαχτσε για το πανό του Κεμάλ

Όχι μόνο δεν καταλαγιάζουν αλλά αντίθετα, φαίνεται να αναζωπυρώνονται οι εξελίξεις σήμερα μετά την επιλογή του Κώστα Σλούκα να μην κρατήσει πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ σε αγώνα της Φενέρμπαχτσε.

Ο Έλληνας διεθνής μπασκετμπολίστας ήταν ο μοναδικός από τους παίκτες της τουρκικής ομάδας που δεν κράτησε πανό που αφορούσε τα 81 χρόνια από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ και το οποίο έγραφε«θυμόμαστε με νοσταλγία και σεβασμό».

O Kώστας Σλούκας (δεύτερος από δεξιά) ήταν ο μοναδικός παίκτης της Φενέρ που δεν ακούμπησε το πανό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Fanatik, ο Κώστας Σλούκας κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε και θα δώσει σύντομα εξηγήσεις για αυτή την κίνησή του, μια κίνηση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από τους φίλους της τουρκικής ομάδας. Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας, όπως αναφέρει η Fanatik, με την κίνηση να συνομιλήσει με τον Έλληνα μπασκετμπολίστα επιδιώκει να δώσει τέλος στην υπόθεση με το πανό, καθώς υπάρχει ανησυχία ότι το νέο αυτό περιστατικό θα τύχει σχολιασμού από τα ξένα μέσα ενημέρωσης, που ήδη έχουν επικρίνει Τούρκους αθλητές λόγω του στρατιωτικού χαιρετισμού που έκαναν το προηγούμενο διάστημα, με αφορμή την επέμβαση της Τουρκίας στη Συρία.