Σε αντιπαράθεση εργαζόμενοι και διοίκηση στο νοσοκομείο Κιλκίς

Καταστρατήγηση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων, μετά την απόφαση της διοίκησης να μετεγκατασταθεί το φαρμακείο του νοσηλευτικού ιδρύματος στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων όπου στεγάζεται και το Σωματείο Εργαζομένων.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, η Τεχνική Υπηρεσία του νοσοκομείου υπέβαλλε τρεις κοστολογημένες προτάσεις για τη μετεγκατάσταση του φαρμακείου, βάσει αναλυτικής αξιολόγησης σχετικά με το κόστος της απαιτούμενης δαπάνης, το είδος των εργασιών για τη διαμόρφωση του χώρου και την εν γένει κάλυψη ή μη των τιθέμενων προδιαγραφών. Ωστόσο, ο διοικητής τις απέρριψε εισηγούμενος, και μάλιστα προφορικά, τη μετεγκατάσταση του φαρμακείου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νοσοκομείου, όπου στεγάζεται το Σωματείο.

Το Σωματείο απέστειλε εξώδικο και ζητεί από τον διοικητή να ανακαλέσει τη σχετική απόφαση. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων επικαλούνται πως δεν υπάρχει άλλος χώρος που να εξυπηρετεί τις ανάγκες του Σωματείου καθώς και ότι η η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων δεν πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές για τη μετεγκατάσταση του φαρμακείου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΚΙΛΚΙΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!