Σε άνδρα ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν σε σάκο στο Σούνιο

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση του Σουνίου και τον ταξιδιωτικό σάκο με τα οστά που βρέθηκε σε σπηλιά.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση είναι σε εξέλιξη, ο ιατροδικαστής καταλήγει στο συμπέρασμα πως τα οστά ανήκουν σε άνδρα και όχι σε γυναίκα, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Αρχικά οι Αρχές θεώρησαν ότι τα οστά ανήκαν σε γυναίκα. Μέσα στον σάκο βρέθηκαν κομμάτια από ύφασμα που παραπέμπουν σε ρούχα ενώ από μια πρώτη εκτίμηση οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι ο θάνατος προήλθε τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν.

Ο κάτοικος της περιοχής του Σουνίου που εντόπισε το σάκο μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του AΝΤ1, ο Ηλίας Κατσαρός, κάτοικος της περιοχής του Σουνίου, ανέφερε πως το σακ-βουαγιάζ «ήταν πεταμένο μέσα σε πηγάδι 20 μέτρων, ήταν στον πυθμένα του πηγαδιού, στα 100 μέτρα από την είσοδο της σπηλιάς». Πρόσθεσε μάλιστα ότι «η τσάντα είχε σαπίσει σε τρία σημεία και σε ένα σημείο φαινόταν το κεφάλι με τα μαλλιά που ήταν μακριά με κοτσίδα και λαστιχάκι και σε άλλο σημείο φαίνονταν γόβες».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΝΔΡΑΣ, ΣΟΥΝΙΟ, ΟΣΤΑ, ΣΑΚΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!