σαββίδης-σύσκεψη-στο-open-σε-ποιον-είπε-650393
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.07.2019 | 10:57

Σαββίδης – Σύσκεψη στο OPEN: Σε ποιον είπε «έχω έρθει με τη χατζάρα»

Η είδηση από τη χθεσινή εξάωρη επίσκεψη Σαββίδη στις εγκαταστάσεις του OPEN στην Παιανία περικλείεται στη φράση του επιχειρηματία “Ήρθα για να μείνω στα media”.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του enimerosi24.gr, μια φράση που αποτυπώνει τις προθέσεις του για το μέλλον του σταθμού την οποία συνόδευσε – όπως πληροφορούμαστε, με την ανακοίνωση της στήριξης του που θα φανει εμπράκτως, ενισχύοντας οικονομικά το κανάλι, τόσο για την κάλυψη των υπαρχουσών αναγκών όσο και για την ανάπτυξη του νέου του προγράμματος.

Ο Ιβάν Σαββίδης στην πολύωρη σύσκεψη με τους επικεφαλής των τμημάτων εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στο όλο εγχείρημα και στη μέχρι τώρα προσπάθεια που έχει γίνει από τα στελέχη και τους εργαζόμενους του καναλιού, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης σε ολόκληρη την ομάδα… Με την ευκαιρία της επίσκεψης του ο επιχειρηματίας παρουσίασε τη νέα επικεφαλής του καναλιού Κική Σιλβεστριαδου, στέλεχος με πολυετή εμπειρία και σημαντικό τεχνοκρατικό υπόβαθρο, αλλά και τον νέο διευθυντή προγράμματος Νίκο Κάλη.

Απόλυτη όμως ήταν η στήριξη του και στο πρόσωπο του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Δημήτρη Μιχαλέλη, που με τη σειρά του παρουσίασε τον απολογισμό των πεπραγμένων και το σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Μάλιστα ο επιχειρηματίας που ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, αλλά και ενημερωμένος για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μιχαλέλη να βλέπει την πόρτα της εξόδου… όταν τον συνάντησε του είπε αστειευόμενος “Έχω έρθει με τη χατζάρα μου για να σου πάρω το κεφάλι”!

Επιπλέον ο επιχειρηματίας παρομοίασε το κανάλι με βρέφος τονίζοντας όμως ότι “περάσαμε το παιδικό στάδιο” και ζήτησε απο τη νέα διοίκηση να βελτιώσει τις επιδόσεις αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος έχει μάθει να κάνει πρωταθλητισμό με ό,τι κι αν έχει καταπιαστεί… Και απευθυνόμενος στα στελέχη της ενημέρωσης ζήτησε να είναι και το OPEN της ίδιας φιλοσοφίας, δηλαδή να παίζει ο σταθμός καθοριστικό ρόλο στο τηλεοπτικό τοπίο και να κατακτήσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

Τέλος ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από όλους να συνεχίσουν να δουλεύουν ομαδικά για να πετύχουν αυτό που συμβολίζει το όνομα του καναλιού, δηλαδή να είναι ανοιχτό σε νέες και καινοτόμες ιδέες, στις νέες τεχνολογίες, αξιοποιώντας το τεχνολογικό πλεονέκτημα συγκριτικά με τον ανταγωνισμό… Και δεν έπαψε στιγμή να τονίζει ότι “ήρθε για να μείνει στα media” και να τα στηρίξει.