σάτυρος-στην-κυψέλη-τρομοκράτησε-κοπ-871862
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.03.2022 | 15:16

Σάτυρος στην Κυψέλη τρομοκράτησε κοπέλες

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Αττικής έχουν μπει οι καταγγελίες δύο νεαρών κοριτσιών, για έναν «σάτυρο» ο οποίος εμφανίστηκε μπροστά τους και τις τρομοκράτησε με τις άσεμνες πράξεις του.

Το πρώτο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής όταν δύο φίλες επέστρεφαν στο σπίτι της πρώτης στην περιοχή της Κυψέλης. Λίγα μέτρα πριν φτάσουν, αντιλαμβάνονται ότι ένας άγνωστος άνδρας της ακολουθεί, ανοίγουν το βήμα τους και μπαίνουν άρον – άρον στην πολυκατοικία, κλειδώνοντας την πόρτα. Εκεί, από τον κοινόχρηστο χώρο της εισόδου, βλέπουν τον άγνωστο άνδρα να κατεβάζει το παντελόνι και το εσώρουχο του, επιδεικνύοντας τα γενετικά του όργανα και προχωρώντας σε άσεμνες πράξεις.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το επόμενο βράδυ (σ.σ. Δευτέρα περί τις 23:00), ο άγνωστος άνδρας εμφανίστηκε και πάλι στη μία από τις δύο κοπέλες –την ώρα που επέστρεφε σπίτι της- και επιχείρησε να την ακολουθήσει. Τότε η νεαρή βάζει τις φωνές και ο «σάτυρος» φεύγει τρέχοντας, φοβούμενος ότι μπορεί να συλληφθεί.

Οι δύο φίλες κατήγγειλαν τα περιστατικά στην ΕΛ.ΑΣ., έδωσαν στους αστυνομικούς τα υψομετρικά χαρακτηριστικά του δράστη και ότι άλλο θυμόντουσαν από τον άγνωστο άνδρα. Η καταγγελία εξετάζεται με προσοχή από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, ενώ γίνεται έρευνα για το εάν έχουν καταγγελθεί άλλα παρόμοια περιστατικά στην περιοχή, ή ο συγκεκριμένος «σάτυρος» έχει βάλει στο στόχαστρο τη συγκεκριμένη κοπέλα.