σασμός-πότε-ξεκινάει-ο-β-κύκλος-951047
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.09.2022 | 10:44

Σασμός: Πότε ξεκινάει ο β’ κύκλος

Σασμός: Nέα σεζόν, ίδια σειρά. Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη της δεύτερης σεζόν του Σασμού στον Αlpha.

Πολλοί αναρωτιούνται πότε αρχίζει η αγαπημένη σειρά και εάν η πρεμιέρα θα είναι στις αρχές ή στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Aυτή τη φορά ο ALPHA θα αφήσει το κοινό σε μεγάλη αγωνία, καθώς το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα προβληθεί την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 το βράδυ.

Η σειρά θα ακολουθήσει τους περσινούς ρυθμούς, δηλαδή θα προβάλλεται Δευτέρα ως Πέμπτη στις 21:00.

Νέο πρόσωπο στον Σασμό

Ένας νέος ήρωας μπαίνει στο δεύτερο κύκλο του «Σασμού» προκειμένου να ερμηνεύσει τον ρόλο του Δημήτρη Μαραθάκη. Πρόκειται για τον Μάνο Πετούση. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ρεθυμνιώτης στην καταγωγή, σε συνέντευξή του στον Τηλεθεατή μίλησε για τον ρόλο του και όσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια.

«Ξαφνικά, αλλάζουν τα πάντα. Φανταστείτε αυτό τον άνθρωπο να έρχεται αντιμέτωπος με τον καλύτερό του φίλο και με μια πράξη που συνειδητοποιεί ξαφνικά ότι πιθανόν δεν θα έπρεπε να έχει γίνει. Άλλο να είναι πεθαμένος ο πρώην σύζυγος της συζύγου σου και άλλο να ξέρεις ότι βρίσκεται εν ζωή και αντιμέτωπος μαζί σου. Φαντάζομαι και στον ίδιο τον Βρουλάκη -κατά κόσμον Στέλιο Μάινα- δεν θα αρέσει αυτή η εξέλιξη. Έφυγα, δηλαδή, και δεν υπήρχε άλλη γυναίκα στον κόσμο, παρά η δική μου; Άρα, μπορεί και όσο ήμασταν μαζί, να υπήρχε και κάτι άλλο μεταξύ σας, που εγώ δεν γνώριζα;», είπε αρχικά ο κ. Πετούσης στον τηλεθεατή.

Στο αν θα υπάρξουν όπλα και θάνατοι κατά το νέο κύκλο της σειράς του ALPHA, ο ίδιος τόνισε πως: «Δεν ξέρω, βέβαια, αλλά έτσι πιστεύω. Νομίζω ότι θα υπάρξουν καυτές εξελίξεις στη σειρά και ανάμεσα στους δύο φίλους, τον Δημήτρη Μαραθάκη και τον Παύλο Βρουλάκη. Απ’ ό,τι έχω μάθει από την παραγωγή, υπήρχε μεγάλος έρωτας ανάμεσα στον Παύλο και την Αιμιλία».

Τέλος ο Μάνος Πετούσης όσον αφορά στον χαρακτήρα του και στον έρωτα της «Αιμιλίας» και του «Παύλου Βρουλάκη» ανέφερε: «Είναι πολλοί οι δρόμοι που ανοίγονται. Πραγματικά, πιστεύω ότι ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα έχει ενδιαφέρον και για μένα, αλλά και για τους τηλεθεατές που παρακολουθούν τη σειρά».