σαμίου-για-τσίπρα-κότερο-σε-θέλουμε-75106
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.05.2019 | 10:31

Σαμίου για Τσίπρα & κότερο: «Σε θέλουμε ξεκούραστο κι ακμαίο»

Οι διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στη θαλαμηγό της Κατερίνας Παναγοπούλου απασχολούν τις τελευταίες ημέρες μερίδα των μέσων ενημέρωσης, με πολλούς να κάνουν λόγο για ανακολουθία λόγων κι έργων από τον πρωθυπουργό.

Το θέμα, όπως είναι φυσικό, έχει ανοίξει μία μεγάλη κουβέντα για το κατά πόσο ο πρωθυπουργός έπρεπε ή όχι να επιλέξει τον συγκεκριμένο τρόπο για να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης, με πολλούς να τον κατακεραυνώνουν για την απόφασή του.

Ωστόσο, μέσα στον ορυμαγδό των σχολίων στα social media, ξεχωρίζει ένα tweet της τραγουδίστριας Άντζυς Σαμίου, η οποία αποδεικνύεται φανατική υποστηρίκτρια του Αλέξη Τσίπρα, αν κρίνει κανείς από όσα αναφέρει στο σύντομο μήνυμά της…

Η γνωστή καλλιτέχνις ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βρε κατακαημένοι ΝουΔουλοι, καταλάβετε το, η μισή Ελλάδα θα ήθελε αν είχε ένα κότερο να το δώσει στον Αλέξη για να ξεκουραστεί, γιατί κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη της! Δε μας χαλάει το που θα κάνει τις διακοπές του,τον θέλουμε ξεκούραστο και ακμαίο για να συνεχίσει έτσι!»