Σαμαράς για δίκη Χρυσής Αυγής: Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου για τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως σήμερα δικαιώνεται και η Δημοκρατία και οι εθνικές και ευρωπαϊκές αξίες μας.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία» «Σήμερα δικαιώνεται και η Δημοκρατία και οι εθνικές και ευρωπαϊκές αξίες μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, σε ώρες φοβερά δύσκολες, πώς πάρθηκε η απόφαση και πώς ολόκληρη η κυβέρνησή μας, ατρόμητοι Δικαστές και στελέχη από όλες τις παρατάξεις πιστέψαμε σε αυτήν την αποστολή.

Τολμήσαμε και υπομείναμε ύβρεις και απειλές, αλλά και απέραντη υποκρισία. Και ασφαλώς θα θυμάμαι πάντα την αγωνία μου, μήπως οι θυσίες του ελληνικού λαού τότε πηγαίνανε χαμένες, μέσα σε ένα όργιο βίας.

Και ας σκεφτούν, ορισμένοι, πώς εμείς αισθανθήκαμε τότε, βλέποντάς τους να αθροίζουν τις ψήφους τους με εκείνες της Χρυσής Αυγής και όχι μόνο μία φορά. Πολύ απλά, λοιπόν, δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το εθνικό και δημοκρατικό μας καθήκον».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!