σάλος-on-air-με-δικηγόρο-στην-υπόθεση-κολων-1031865
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.10.2022 | 20:32

Σάλος on air με δικηγόρο στην υπόθεση Κολωνού: «Φαινόταν 20 χρονών»

Σάλος on air με δικηγόρο

Χαμός στον αέρα του Mega με την τοποθέτηση της δικηγόρου του 34χρονου που σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση της 12χρονης από τον Κολωνό και ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης της δεν κατάλαβε την πραγματική του ηλικία. Την ίδια ώρα, ο Ηλίας Μίχος δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον οίκο ανοχής.

«Μη γνωρίζοντας ότι η κοπέλα είναι 12, διότι δεν ξέρω αν είδατε φωτογραφίες είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών, βγήκε ένα βράδυ μαζί της» είπε η δικηγόρος Γιώτα Παντελεάκη, μετά την προφυλάκιση του επιχειρηματία με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα.




Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της δικηγόρου, «το παιδί το έντυσαν το στόλισαν και κατά τον πελάτη μου και τις φωτογραφίες που έχουμε δει, το παιδί φαίνεται για μεγαλύτερη ηλικία». Στο ίδιο πλαίσιο συνέχισε: «Έχω εξηγήσει δέκα φορές σε όσους ήταν μαζεμένοι από έξω ότι είδαμε και φωτογραφίες της 12χρονης».

Παράλληλα, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, που έχει κριθεί προφυλακιστέος και κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει εμπλοκή με τον οίκο ανοχής που φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη.

«Δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής» δήλωσε στο Mega.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη σχέση του με τα συγγενικά του πρόσωπα. «Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, δε με έχουν επισκεφθεί, δε θέλουν καν να μου μιλάνε», είπε.