σάλος-με-ιερέα-ζητά-εισαγγελική-παρέμ-988589
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.02.2022 | 14:42

Σάλος με ιερέα: Ζητά εισαγγελική παρέμβαση για τον 12χρονο με τα γυναικεία ρούχα

Τι καταγγελίες και τα επιθετικά λόγια για την υπόθεση του 12χρονου που αυτοπροσδιορίζεται ως τρανς και ντύνεται γυναικεία ενός υψηλά ιστάμενου Ιερέα Μητρόπολης της Βορείου Ελλάδας, ο οποίος μάλιστα ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα μεταφέρει η ιστοσελίδα «ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE».

Ακολουθεί το κείμενο όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα:

Αυτο το παιδι με την φουστα που αυτοπροσδιοριζεται τρανς ειναι ανηλικο 12 ετων στην 1η γυμνασιου.Ντυνεται γυναικεία κ κανεις δεν αναρωτιεται το πως εφτασε να αυτοπροσδιοριζεται.

Μηπως εχει και αναλογη σεξουαλικη συμπεριφορά; το εκμεταλλευεται καποιος; ειναι δυνατον ψυχολογοι ή εισαγγελείς να μην το διερευνήσουν; εμας η θεση μας ειναι αμήχανη προς στιγμήν εσεις τι κάνετε; το αφήνεται ετσι; ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΙΕΡΕΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Μάλιστα ακουστηκε οτι ειναι γιος ιερεα.

Οταν ενας 12χρονος λεει ειμαι τρανς κ το δειχνει δεν πρεπει εφοσον ειναι ανηλικος να διερευνηθει με ποια κριτηρια αυτοπροσδιοριζεται; μπορει εχει την ικανοτητα ενας ανηλικος 12χρονος να παρει τετοια αποφαση; δοκιμασε με γυνσικα κ ανδρα κ αποφασισε οτι θελει να εινσι τρανς; του το επεβαλλε καποιος; αυτα δεν οφειλει καποιος να τα διερευνησει; που εινσι ο εισαγγελεας; η κοινωνικη υπηρεσια; το χαμογελο του παιδιου; ποιος ο ρολος των γονιων του; υπαρχει ιατρικη εξεταση;

Συμφωνα με τον νόμο καποιος μπορει απο την ηλικια των 15 και μετα κ μετα απο ενα σωρο γνωματευσεις. Το παιδί ειναι 12 περυσι πηγαινε δημοτικο