σάκκαρη-για-τσιτσιπά-είναι-ο-ωραιότερ-572647
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.07.2019 | 13:47

Σάκκαρη για Τσιτσιπά: Είναι ο ωραιότερος τύπος

Για την επιτυχία του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε η Μαρία Σάκκαρη, σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα TennisHead Net, τονίζοντας ότι ο Έλληνας πρωταθλητής παραμένει ίδιος παρά το γεγονός ότι έγινε δημοφιλής.

«Γνωρίζω τον Στέφανο από τότε που ήταν παιδί. Ξέρω όλη του την οικογένεια. Οι μαμάδες μας έπαιζαν μαζί. Είναι ένα σπουδαίο παιδί. Είναι ο ωραιότερος τύπος. Μερικοί παίκτες αλλάζουν όταν έχουν επιτυχία, αλλά εκείνος όχι. Ο Τσιτσιπάς είναι ο ίδιος τύπος που ήταν πριν από πέντε χρόνια», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία στον πρώτο γύρο του τουρνουά στο Σαν Χοσέ, θα αντιμετωπίσει την Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε πως όπου κι αν πηγαίνει να αγωνιστεί, αισθάνεται σαν να είναι… σπίτι της: «Υπάρχουν Έλληνες παντού. Όταν παίζω στη Μελβούρνη, τη Νέα Υόρκη, το Σινσινάτι, το Μόντρεαλ ή αλλού. Πάντα έχω μεγάλη υποστήριξη. Συχνά βλέπεις ελληνικές σημαίες και οι οπαδοί κάνουν πολύ θόρυβο. Μου αρέσει πολύ. Σε μερικούς αντιπάλους μου δεν τους αρέσει, αλλά υπάρχουν πολλοί οπαδοί από άλλες χώρες που είναι ακριβώς ίδιοι», πρόσθεσε…