σάκης-ρουβάς-πιστεύω-στη-μετενσάρκωσ-25266
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.07.2019 | 12:28

Σάκης Ρουβάς: Πιστεύω στη μετενσάρκωση

Ο Σάκης Ρουβάς πιστεύει στη μετεμψύχωση. Ο pop star βρέθηκε στο «εξομολογητήριο» της εκπομπής «After dark» και μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για θέματα για τα οποία ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε μιλήσει. Όπως για τη μεγάλη φοβία του, που δεν είναι άλλη από το ότι θα επιστρέψει σε αυτήν τη ζωή αν δεν τελειοποιηθεί ως άνθρωπος.

«Ο μεγάλος μου φόβος είναι ότι ίσως δεν προλάβω σε αυτήν την ζωή να κάνω αυτά που είναι απαραίτητα και να επιστρέψω» είπε αρχικά, με τον παρουσιαστή να του ζητά διευκρινίσεις. Επειδή πιστεύω στη μετεμψύχωση, νομίζω ότι, αν ολοκληρώσουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε σε αυτήν τη ζωή, ίσως να μη χρειαστεί να επαναληφθεί το ταξίδι. Και όσως το (επόμενο) ταξίδι που κάνουμ ένα είναι σε ένα άλλο μέρος, που θα έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και περισσότερο χώρο για βελτίωση σε αυτό που λέμε ψυχή» είπε για να λάβει την απάντηση του Θέμη Γεωργαντά… «Μας έστειλες κανονικά».

Κατά τη διάρκεια της εξομολόγησή του μίλησε και για άλλα θέματα, πιο… γήινα, όπως είναι το σεξ. Αποκάλυψε ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά μέσα στη θάλασσα και ότι εκτός από το σεξ και το μπάνιο, απολαμβάνει να είναι γυμνός όταν κολυμπά. «Είναι πολύ ωραίο να αισθάνεσαι το νερό να κυλά επάνω σου. Εόναι πραγματικά απολαυστικό» είπε και ενημέρωσε τον φίλο του Θέμη ότι συνεχίζει να κολυμπά γυμνός και τώρα που τον ξέρουν όλοι, απλώς φροντίζει να είναι σε σημεία που δεν έχει κόσμο.

Σεξ με πολλή αγάπη

Στην ερώτηση του οικοδεσπότη τι είναι καλύτερο από το σεξ, ο Σάκης ήταν αποστομωτικός: «Είναι να κάνεις σεξ με πάρα πολλή αγάπη. Με μια υπερβατική αίσθηση, με έναν υπερβατικό τρόπο. Όταν συμβαίνει αυτό, να χάνεις τον χρόνο, τον τόπο και να αισθάνεσαι ότι είσαι απόλυτα ενωμένος».

Πηγή: Espresso