σακελλαρίδης-τζίμα-εξιτήριο-από-το-μ-94842
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.09.2016 | 20:02

Σακελλαρίδης – Τζίμα: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με την κόρη τους

Επιστροφή στο σπίτι με την κόρη τους. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό της μπέμπας τους και σήμερα πήραν το εξιτήριο από το μαιευτήριο Λητώ και γύρισαν σπίτι με το μωρό τους.

Η μικρή γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου και ζυγίζει 3 κιλά και 300 γραμμάρια! Και φυσικά έχει ξετρελάνει την γνωστή δημοσιογράφος και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος. Μαμά και μωρό χαίρουν άκρας υγείας και σύμφωνα με πληροφορίες, ο ευτυχισμένος μπαμπάς δεν έφυγε αυτές τις μέρες από κοντά τους.

Το εξιτήριο της Ράνιας βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης, αλλά το ζευγάρι επέλεξε να φύγει σιωπηλά από το μαιευτήριο, αποφεύγοντας τους φωτογράφους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2014 στο “Πρωινό Mega”. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος με τον Γαβριήλ να κάνει την πρώτη κίνηση, ζητώντας στην Ράνια να βγουν για ένα καφέ στην Αίγλη Ζαππείου. Το ένα έφερε το άλλο και από τότε είναι αχώριστοι. Οι δυο τους πέρασαν, βέβαια, πολλά. Στην αρχή η σχέση τους δοκιμάστηκε από τα συνταρακτικά γεγονότα εκείνης της περιόδου. Οι δυο τους προσπάθησαν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λόγω της δύσκολης πολιτικής κατάστασης έβλεπαν ο ένας τον άλλον ελάχιστα. Ωστόσο, τον περασμένο Μάη και έχοντας μάθει το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.