ροζ-βίντεο-με-τον-τρύφωνα-σαμαρά-τον-π-539681
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.10.2018 | 19:27

Ροζ βίντεο με τον Τρύφωνα Σαμαρά & τον παρτενέρ του -Σοκαρισμένος ο ίδιος

Σοκαρισμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο διάσημος κομμωτής, Τρύφωνας Σαμαράς. Ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό το οποίο και φέρεται να τον δείχνει σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλον άνδρα

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη επικοινώνησαν με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ο ίδιος στο βίντεο.

Όλα ξεκίνησαν όταν το περασμένο βράδυ του Σαββάτου άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου το εν λόγω βίντεο.

Στο βίντεο που φέρεται να πρωταγωνιστής στο Τρύφωνα Σαμαρά να μιλάει στην κάμερα του κινητού και μετά να γυρίζει το κινητό και να δείχνει τόσο το σώμα του, το οποίο είναι γuμνό από τη μέση και κάτω, όσο και τον παρτενέρ του.

Μετά από τη δημοσιοποίηση του βίντει ο κομμωτής άρχισε να δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα από φίλους και δημοσιογράφους, ο οποίοι τον ρωτούσαν για το συγκεκριμένο βίντεο.

Το βίντεο που «ανέβηκε» στον προσωπικό λογαριασμό του Τρύφωνα Σαμαρά για ελάχιστα δευτερόλεπτα είναι προϊόν μοντάζ και πως κάποιος του «χάκαρε» τον λογαριασμό του για να το δημοσιεύσει και να τον βλάψει.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε ότι το βίντεο είναι προϊόν φωτομοντάζ και ότι ήδη έχει απευθυνθεί στον πρώην αρχηγό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη προκειμένου να βρεθεί ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση που δέχτηκε.

Δείτε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στο κανάλι ΑΡΤ.