Ρούλα Πισπιρίγκου: Υπάρχει ενδέχομενο να «τη γλιτώσει» αν δεν τη συνδέσουν με την κεταμίνη; - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
21
Μάρτιος
Back

Ρούλα Πισπιρίγκου: Υπάρχει ενδέχομενο να «τη γλιτώσει» αν δεν τη συνδέσουν με την κεταμίνη;

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να μην ομολογεί, παρά την προφυλάκισή της και ο «αγώνας» των αστυνομικών αρχών επικεντρώνεται στο να συνδέσουν την κεταμίνη με τη μητέρα, προκειμένου να μην υπάρχει ούτε η παραμικρή αμφιβολία πως εκείνη αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού της.

Υπάρχει, όμως, κίνδυνος να «τη γλιτώσει» η Ρούλα Πισπιρίγκου αν δεν βρουν ότι η 33χρονη προμηθεύτηκε την κεταμίνη;

Όπως είπε σχετικά στο MEGA ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος το πρωί της Κυριακής 10ης Απριλίου, «τα πορίσματα των ιατροδικαστών στην υπόθεση είναι ισχυρά στοιχεία και θα είναι ο πυλώνας των αποδείξεων», ωστόσο πρόσθεσε στη συνέχεια πως «για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία στην υπόθεση θα πρέπει να συνδεθεί η κεταμίνη με τη μητέρα». «Γι αυτό το ψάχνει τόσο πολύ η Αστυνομία», πρόσθεσε ο ίδιος.
Γίνεται σαφές από όσα λέει και ο κ. Δημητρακόπουλος, πως εφόσον δεν συνδεθεί η κεταμίνη με την Ρούλα Πισπιρίγκου δίνεται «πάτημα» στην υπεράσπισή της πως δεν σκότωσε εκείνη την κόρη της παρότι όλα τα υπόλοιπα στοιχεία είναι συντριπτικά εναντίον της!

Τι απαντά η οικογένειά της για την κεταμίνη και τα περί τοξικομανούς συγγενή

Ένα από τα σενάρια που εξετάστηκαν από τις αστυνομικές αρχές ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει προμηθευτεί την κεταμίνη από συγγενικό της πρόσωπο που είναι τοξικομανής.

Ωστόσο, η μητέρα της 33χρονης και η αδελφή της διέψευσαν ότι υπάρχει τοξικομανής στην οικογένεια ή στο ευρύ συγγενικό περιβάλλον.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!