ρούλα-πισπιρίγκου-υπάρχει-ενδέχομεν-1005779
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.04.2022 | 12:18

Ρούλα Πισπιρίγκου: Υπάρχει ενδέχομενο να «τη γλιτώσει» αν δεν τη συνδέσουν με την κεταμίνη;

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να μην ομολογεί, παρά την προφυλάκισή της και ο «αγώνας» των αστυνομικών αρχών επικεντρώνεται στο να συνδέσουν την κεταμίνη με τη μητέρα, προκειμένου να μην υπάρχει ούτε η παραμικρή αμφιβολία πως εκείνη αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού της.

Υπάρχει, όμως, κίνδυνος να «τη γλιτώσει» η Ρούλα Πισπιρίγκου αν δεν βρουν ότι η 33χρονη προμηθεύτηκε την κεταμίνη;

Όπως είπε σχετικά στο MEGA ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος το πρωί της Κυριακής 10ης Απριλίου, «τα πορίσματα των ιατροδικαστών στην υπόθεση είναι ισχυρά στοιχεία και θα είναι ο πυλώνας των αποδείξεων», ωστόσο πρόσθεσε στη συνέχεια πως «για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία στην υπόθεση θα πρέπει να συνδεθεί η κεταμίνη με τη μητέρα». «Γι αυτό το ψάχνει τόσο πολύ η Αστυνομία», πρόσθεσε ο ίδιος.




Γίνεται σαφές από όσα λέει και ο κ. Δημητρακόπουλος, πως εφόσον δεν συνδεθεί η κεταμίνη με την Ρούλα Πισπιρίγκου δίνεται «πάτημα» στην υπεράσπισή της πως δεν σκότωσε εκείνη την κόρη της παρότι όλα τα υπόλοιπα στοιχεία είναι συντριπτικά εναντίον της!

Τι απαντά η οικογένειά της για την κεταμίνη και τα περί τοξικομανούς συγγενή

Ένα από τα σενάρια που εξετάστηκαν από τις αστυνομικές αρχές ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει προμηθευτεί την κεταμίνη από συγγενικό της πρόσωπο που είναι τοξικομανής.

Ωστόσο, η μητέρα της 33χρονης και η αδελφή της διέψευσαν ότι υπάρχει τοξικομανής στην οικογένεια ή στο ευρύ συγγενικό περιβάλλον.