ρούλα-πισπιρίγκου-την-επισκέφθηκαν-σ-1006274
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.05.2022 | 12:55

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την επισκέφθηκαν στον Κορυδαλλό η μητέρα η αδερφή της και ο πατριός της

Χωρίς να μιλήσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, έφτασαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής στις Φυλακές Κοδυδαλλού, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, η αδελφή της Δήμητρα και ο πατριός της Γιώργος Γεωργίου.

Σήμερα είναι προγραμματισμένο επισκεπτήριο προκειμένου οι στενοί συγγενείς της να συναντήσουν τη προφυλακισμένη Ρούλα να συζητήσουν μαζί της και να της παραδώσουν πράγματα τα οποία χρειάζεται κατά τη διάρκεια της κράτησής της.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του tempo24.news και οι τρεις κρατούν σακούλες τις οποίες θα παραδώσουν στην κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Το σημαντικό της σημερινής συνάντησης είναι πως μητέρα και αδελφή θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν δια ζώσης με την 33χρονης κρατούμενη, δεδομένου ότι από την αρχή του μήνα μπορεί να δέχεται επισκεπτήριο χωρίς να υπάρχει το προστατευτικό τζάμι ενδιάμεσα και να μιλούν από το τηλέφωνο , όπως μέχρι σήμερα , λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού που καταργήθηκαν.

Έτσι οι τρεις γυναίκες και ο πατριός της θα τα πουν από κοντά και θα συζητήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με όσα έχουν γίνει ότι σε επίπεδο έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών, όσο και με τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη, με τον οποίο η οικογένεια Πισπιρίγκου δεν έχει καμιά σχέση πλέον…