ρούλα-πισπιρίγκου-τι-λέει-ο-δικηγόρος-1056443
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.08.2022 | 11:58

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει ο δικηγόρος της – «Αντικρουόμενα στοιχεία στην δικογραφία»

Αναμενόμενη ήταν η απόφαση για τις νέες ποινικές διώξεις στην υπόθεση της Πάτρας που ασκήθηκαν σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των παιδιών της Μαλένας και Ίριδας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Όπως είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία πλέον κατηγορείται για τη δολοφονία και των τριών παιδιών της στην Πάτρα, «το περίμεναν και είχα προετοιμάσει την Ρούλα Πισπιρίγκου γι’ αυτό που ξέραμε ότι θα συμβεί». Ωστόσο, έσπευσε να τονίσει πως «θεωρεί πολύ αδύναμη την δικογραφία για τα δύο κορίτσια».

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως αναμένεται μάχη στην ακροαματική διαδικασίας με βασικό όπλο τις Ιατροδικαστικές Εκθέσεις. Η πολιτική αγωγή θα στηρίζεται στην έκθεση των Καρακούκη – Καλόγρηα και η υπεράσπιση στις πρώτες των Ιατροδικαστών Τσάκωνα και Τσιόλα.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος επανέλαβε πως «η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται ότι αδικείται και είναι πληγωμένη, καθώς συνεχίζεται να γίνεται δημόσια διαπόμπευση σε βάρος της».

Έκανε λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία στην δικογραφία, αφού όλοι από το Νοσοκομείο έχουν καταθέσει ενόρκως ότι προθανατίως δεν υπήρχαν σημάδια στα παιδιά». Τόνισε πως «το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα ξεκινά από την αφετηρία της εύρεσης σημαδιών στα παιδιά, ωστόσο αυτό διαψεύδεται από τους αυτόπτες μάρτυρες, γιατρούς και τραυματιοφορείς».

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου σχολίασε και την γραπτή δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη με αφορμή τις νέες διώξεις λέγοντας πως: «Έχει ήδη καταθέσει, ενόρκως, στο πλαίσιο της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κ. Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα, ως μία γυναίκα, για την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα στρεφόταν ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα…».