Πέμπτη
25
Μάι
Back

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εντολή να ανασυρθεί το τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας

Παραγγελία προκειμένου να ανασυρθεί το τάμπλετ που τοποθετήθηκε στον τάφο της μικρής Τζωρτζινας δόθηκε από την 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, Χριστίνα Σαλάππα.

Λίγες ώρες μετά την εξέταση του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορούμενης,  Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος κατέθεσε ότι-πράγματι-μετά από επιθυμία της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου, στο  μνήμα του παιδιού τους τοποθετήθηκε το  τάμπλετ, η ανακρίτρια έδωσε τη σχετική παραγγελία. Μετά από αυτή τη δικαστική εξέλιξη άμεσα, οι αρχές θα προχωρήσουν στο άνοιγμα του τάφου και την αφαίρεση του συγκεκριμένου αντικειμένου, το οποίο θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας και την πλήρη διερεύνηση της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζινας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!