ρωσίδα-κατάσκοπος-αυτά-είναι-τα-επαγγ-1151700
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.03.2023 | 22:15

Ρωσίδα κατάσκοπος: Αυτά είναι τα επαγγέλματά της στην Ελλάδα

Μια ευρεία επαγγελματική δραστηριότητα είχε «αναπτύξει» στην Ελλάδα η «Μαρία Τσάλλα» ή αλλιώς Ιρίνα Αλεξάντροβνα – Σμίρεβα, καθώς σύμφωνα με έγγραφο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, η Ρωσίδα κατάσκοπος, ήταν …πολυτεχνίτης!

Η επαγγελματική δραστηριότητα της στην Ελλάδα ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2020, ένα χρόνο αφότου έχει γίνει δημότης Αλιβερίου και κάτοχος ελληνικής ταυτότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA και της εκπομπής Live News, η «Μαρία Τσάλλα» εμφανιζόταν με κύρια επαγγελματική δραστηριότητα την πώληση διαφημιστικού χώρου ή χρόνου στο διαδίκτυο με αμοιβή, δηλώνοντς έως έδρα διεύθυνση στο Γκάζι.

Παράλληλα, άνοιξε και άλλους ΚΑΔ, ως δευτερεύουσα απασχόληση που περιελάμβανε από το μαγαζί με τα πλεκτά, με την ίδια να εμφανίζεται ως επαγγελματίας πλέκτρια, ή ερασιτέχνης φωτογράφος, δασκάλα, διαφημίστρια, αλλά και πωλήτρια φουλαριών…

Λιανικό εμπόριο καλλιτεχνικών και αναμνηστικών ειδών, λανικό εμπόριο ιματισμού, λιανικό εμπόριο ρολογιών και κοσμημάτων, λιανικό εμπόριο από επιχειρήσεις πωλήσεων μη εξειδικευμένων αγαθών.