ρόμπερτ-ντε-νίρο-στην-ελλάδα-για-νέα-τα-365302
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.05.2022 | 00:00

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Στην Ελλάδα για νέα ταινία υπερπαραγωγή που θα γυριστεί σε Δράμα και Θεσσαλονίκη

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αναμένεται να κεντρίσει τα βλέμματα σε Θεσσαλονίκη και Δράμα. Συμπρωταγωνιστής του, θα είναι ο Τζέιμι Φοξ…

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στη ΧΑΝΘ για την νέα ταινία με τον δημοφιλή ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σκηνές της νέας ταινίας δράσης που θα γυριστούν σε Θεσσαλονίκη και Δράμα θα γίνουν εντός του κτιρίου της ΧΑΝΘ. Ορισμένες αίθουσες παραμένουν κλειστές για τις ανάγκες των γυρισμάτων, που θα γίνονται βραδινές ώρες έτσι ώστε να επικρατεί ησυχία.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 30 Ιουλίου. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη, τόσο ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο όσο και ο γνωστός ηθοποιός Τζέιμι Φοξ θα επισκεφθούν την Δράμα.

Από την παραγωγή έχουν επιλεγεί τέσσερα σημεία, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα στην πόλη της Δράμας. Αυτά είναι το Καπνολογικό Ινστιτούτο Δράμας, η γέφυρα του ποταμού Νέστου στο Παρανέστι, τα δύο φράγματα της ΔΕΗ, του θησαυρού και της Πλατανόβρυσης και το σπήλαιο των πηγών του Αγγίτης στον δήμο Προσοτσάνης.

«Ήδη οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν κλείσει την πόλη μας δύο ξενοδοχειακές μονάδες. Είμαστε χαρούμενοι που η Δράμα μπαίνει στον χάρτη της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Έχουμε πραγματοποιήσει συσκέψεις στους χώρους με τον αστυνομικό διευθυντή Δράμας, τον διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Δράμας γιατί θα χρειαστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και θα γίνουν ελεγχόμενες εκρήξεις», ανέφερε στο thestival.gr, o αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.