ρόδος-στον-εισαγγελέα-42χρονος-που-ασέλ-505917
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.08.2018 | 22:15

Ρόδος: Στον εισαγγελέα 42χρονος που ασέλγησε σε παιδί

Την προσεχή Δευτέρα θα περάσει την πόρτα της ανακρίτριας για να απολογηθεί ο 42χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου έναντι αμοιβής και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του ανηλίκου.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκαναν στις αρμόδιες διωκτικές αρχές οι γονείς του ανήλικου παιδιού και σε βάρος του 42χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Έτσι την προσεχή Δευτέρα, 13 Αυγούστου, ο 42χρονος, που αρνείται τα όσα του καταλογίζονται, συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Νικήτα Μπόλκα θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και θα δώσει αναλυτικά εξηγήσεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 42χρονος φέρεται στα μέσα Μαΐου 2018 να έπεισε δίνοντας ένα μικρό δώρο στο παιδί να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, όπου και φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του.

Ο ίδιος κατηγορείται ότι επιχείρησε άλλη μία φορά να παρασύρει το ανήλικο παιδί για τον ίδιο λόγο όμως δεν τα κατάφερε.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γονείς του παιδιού έχουν ήδη καταθέσει στην ανακρίτρια Ρόδου, συνοδευόμενοι από το δικηγόρο τους κ. Σταύρο Παναγιωτακόπουλο και έχουν δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση.

Πάντως ο 42χρονος αλλοδαπός αρνείται κάθε ανάμιξη σε όλα αυτά που του καταλογίζονται.