ρόδος-προσπάθησε-να-διαρρήξει-δυο-ατμ-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.11.2018 | 10:50

Ρόδος: Προσπάθησε να διαρρήξει δυο ΑΤΜ με κλεμμένα εργαλεία

Έβαλε στο μάτι τα ΑΤΜ τραπεζών που είναι εγκατεστημένα σε ένα χωριό της δημοτικής ενότητας Λινδίων στο νησί των ιπποτών ένας 20χρονος Έλληνας, ο οποίος προσπάθησε να τα παραβιάσει χρησιμοποιώντας εργαλεία που είχε κλέψει από ένα διπλανό κατάστημα εστίασης.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Νότιας Ρόδου και τα στοιχεία που συνέλεξαν από τις κάμερες ασφαλείας, προέκυψε ότι ο νεαρός δράστης αποπειράθηκε πριν από δέκα ημέρες να παραβιάσει το πρώτο ΑΤΜ, αλλά δεν τα κατάφερε. Τα ξημερώματα της Δευτέρας, διέρρηξε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έκλεψε τα απαραίτητα εργαλεία και προσπάθησε να παραβιάσει ένα δεύτερο ΑΤΜ που βρίσκεται στο ίδιο χωριό. Όμως, απέτυχε και πάλι.

Παρ’ όλο που οι δυο απόπειρες διάρρηξης στις Αυτόματες Ταμειολογιστικές Μηχανές δεν είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τις διαλευκάνουν και να συλλάβουν τον δράστη στο σπίτι του, σε χωριό της Νότιας Ρόδου. Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα.