ρόδος-παρίστανε-τον-σκηνοθέτη-και-παρ-16062
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.08.2017 | 16:16

Ρόδος: Παρίστανε τον σκηνοθέτη και παρέσυρε γυναίκες σε γυρίσματα ερωτικών ταινιών

Νέες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της σπείρας που υποσχόταν διαγραφή οφειλών από κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου» ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της οργάνωσης, ένας 40χρονος, με καταγωγή από την Κρήτη, που μένει μόνιμα στη Ρόδο, εμφανιζόταν ως ανιψιός διάσημου σκηνοθέτη και φέρεται να παρέσυρε γυναίκες σε δωμάτια ξενοδοχείων, με το δέλεαρ της πρόσληψης τους σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε σήριαλ για να τις πείσει να προβούν σε ασελγείς πράξεις.

Μάλιστα, κατηγορείται και για απόπειρα βιασμού. Πιο συγκεκριμένα, με βάση τα όσα κατήγγειλε ενόρκως σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μια 36χρονη ημεδαπή, ελεύθερη επαγγελματίας, τον Μάιο του 2017, μια φίλη της την ενημέρωσε ότι είχε επικοινωνία με έναν άνδρα, ο οποίος παρουσιαζόταν ως πρωταγωνιστής σε τουρκικό σήριαλ, προτείνοντάς της, μάλιστα, να συμπρωταγωνιστήσει μαζί του. Η φίλη της 36χρονης δεν επιθυμούσε να περάσει από οντισιόν και της πρότεινε να δοκιμάσει η ίδια.

Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία της τελευταίας με το συγκεκριμένο άτομο δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν άλλο άνδρα που της συστήθηκε ως Δημήτρης Σμαραγδής, ανιψιός του γνωστού σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε μια καφετέρια της πόλεως Ρόδου και εκεί την ενημέρωσε ότι υπήρχε ρόλος στην ταινία για μια γυναίκα, που θα υποδύεται την αδελφή της πρωταγωνίστριας.

Αρχικά, ο φερόμενος ως σκηνοθέτης της είχε πει ότι επρόκειτο να γίνουν δοκιμαστικά γυρίσματα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και τελικώς κατέληξαν σε ένα σαφώς υποδεέστερο. Όταν μετέβησαν στο δωμάτιο, της ζήτησε, στο πλαίσιο πάντα της oντισιόν, να παραστήσουν ότι έχουν ερωτική επαφή με τα ρούχα τους και τέλος να υποδυθούν μία σκηνή βιασμού. Ο εμφανιζόμενος ως συγγενής του διάσημου σκηνοθέτη φέρεται να έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την 36χρονη, προσπαθώντας να την χαϊδέψει σε απόκρυφα σημεία της.

Ο ίδιος είπε μάλιστα στην κοπέλα ότι θεωρεί ότι είναι κατάλληλη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά εκείνη αρνήθηκε διότι δεν ήθελε να γυρίσει ερωτικές σκηνές. Έτσι, του πρότεινε να συμμετάσχει με δεύτερο ρόλο στην ταινία, αλλά εκείνος δεν δέχτηκε. Στο τέλος συμφώνησαν ότι θα έβρισκε μια άλλη γυναίκα που να της μοιάζει για να την «ντουμπλάρει» στις σκηνές ερωτικού περιεχομένου.

Τελικώς, η 36χρονη βρήκε μια γνωστή της με την οποία μετέβησαν στο ίδιο ξενοδοχείο και συναντήθηκαν εκ νέου με τον «παραγωγό». Εκεί έγινε νέα «οντισιόν» με το ίδιο περιεχόμενο με την άλλη κοπέλα, η οποία δέχτηκε να συμμετέχει φορώντας τα εσώρουχα της. Στα γυρίσματα όμως δεν ήταν άνετη και ο «παραγωγός» της ζήτησε να μεταβεί εκ νέου στο ξενοδοχείο για νέα οντισιόν αυτή τη φορά μόνη της. Η 36χρονη φέρεται να την απέτρεψε γιατί η όλη υπόθεση της φαινόταν κάπως αλλά η κοπέλα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της.

Λίγες μέρες αργότερα, η φίλη της ενημέρωσε κλαίγοντας την 36χρονη ότι ο δήθεν «παραγωγός» ταινιών είχε αποπειραθεί να την βιάσει. Η 36χρονη διαπίστωσε μετά από επικοινωνία με το γραφείο του διάσημου σκηνοθέτη ότι επρόκειτο για απάτη, ότι δεν είχαν προγραμματιστεί γυρίσματα για σήριαλ και πολύ περισσότερο ότι άτομο με τα στοιχεία «Δημήτρης Σμαραγδής» δεν υπάρχει. Αναγνώρισε μάλιστα τον 40χρονο κατηγορούμενο ως το άτομο εκείνο που την εξαπάτησε και ζήτησε την ποινική του δίωξη.

Σημειώνεται, εξάλλου, ότι ο 40χρονος «διαφημίζει» σε σελίδα του στο Facebook ότι είναι «παραγωγός» χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες ενώ η 46χρονη συγκατηγορούμενη του στην υπόθεση της απάτης με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ επιβεβαίωσε ότι και στην ίδια είχε πει ότι είναι παραγωγός ταινιών και ότι σκόπευε να γυρίσει μια ταινία.

Πηγή: Δημοκρατική της Ρόδου