ρόδος-νονά-κατηγορείται-ότι-ασελγούσ-1056416
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.08.2022 | 11:14

Ρόδος: Νονά κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικα δίδυμα

Μια νέα φρικιαστική υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας για ασέλγεια ανηλίκων, αυτή τη φορά στη Ρόδο. Μάλιστα, ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος δύο δίδυμων αδελφών μόλις 5 ετών είναι η ίδια η νονά τους.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατική», η εισαγγελία αφαίρεσε προσωρινά την επιμέλεια δύο δίδυμων αδελφών ηλικίας 5 ετών από τους γονείς τους, ενώ απαγορεύει την οποιαδήποτε επαφή με την 55χρονη νονά τους, βουλγαρικής καταγωγής. Η οικογένεια ζει σε δήμο στη δυτική πλευρά της Ρόδου και η επιμέλεια των δύο παιδιών δόθηκε σε συγγενής τους.

Όλα ξεκίνησαν χάρη στην οξυδέρκεια της δασκάλας τους. Τα δίδυμα παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, προκάλεσαν με πράξεις και λόγια τους τις υποψίες της δασκάλας που ζήτησε αρμοδίως βοήθεια.

Στη συνέχεια τα δύο παιδιά κατέθεσαν παρουσία παιδοψυχολόγου στην αστυνομία και ισχυρίστηκαν μεταξύ άλλων ότι η νονά τα υποχρέωνε να βλέπουν πορνογραφικό υλικό και ασελγούσε εις βάρος τους. Τα παιδιά περιέγραψαν φρικιαστικές πράξεις λέγοντας – μεταξύ άλλων – ότι η νονά τους έβαζε καυτές πέτρες στα απόκρυφα σημεία κ.α.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική σχηματίστηκε άμεσα δικογραφία για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση των παιδιών και ήδη η 55χρονη κλήθηκε σε εξηγήσεις, ενώ κατασχέθηκε το κινητό της τηλέφωνο.

Από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στα παιδιά δεν βρέθηκαν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν σεξουαλική κακοποίηση.

Πηγή: www.dimokratiki.gr