ρόδος-κατηγορείται-ότι-έβαλε-κάμερα-σ-450479
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.09.2022 | 14:12

Ρόδος: Κατηγορείται ότι έβαλε κάμερα στο δωμάτιο των κοριτσιών της συντρόφου του

Μία περίεργη υπόθεση διερευνούν οι διωκτικές αρχές της Ρόδου, μετά από καταγγελία που έκανε 45χρονη σε βάρος του 50χρονου συντρόφου της, τον οποίο και κατηγορεί ότι έβαλε κάμερα στο δωμάτιο των ανήλικων κοριτσιών της!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η 45χρονη αλλοδαπή αλβανικής καταγωγής διέμενε στο ίδιο σπίτι με τις δύο ανήλικες κόρες της ηλικίας 12 και 17 ετών και τον 50χρονο σύντροφο της.

Προχθές βράδυ όμως, διαπίστωσε ότι μέσα στο δωμάτιο των παιδιών υπήρχε τοποθετημένη μία κάμερα, σε ψηλό σημείο του χώρου!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 45χρονη κατηγόρησε τον 50χρονο ότι εκείνος τοποθέτησε την κάμερα, ενώ ακολούθησε καβγάς και ο κατηγορούμενος φέρεται να χτύπησε τόσο τη μητέρα, όσο και τα παιδιά.

Στο όλο επεισόδιο ενεπλάκη και ο αδελφός της 45χρονης ο οποίος «πιάστηκε στα χέρια» με τον 50χρονο για να υπερασπιστεί τις ανιψιές και την αδελφή του, με αποτέλεσμα να υποβληθούν εκατέρωθεν μηνύσεις και οι δύο άνδρες να συλληφθούν από τους αστυνομικούς.

Χθες το μεσημέρι, η μητέρα με τα ανήλικα κορίτσια συνοδευόμενες από τον δικηγόρο κ. Δήμο Μουτάφη, ενημέρωσαν τον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου για το συμβάν και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον πταισματοδίκη Ρόδου.

Στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας θα γίνει πραγματογνωμοσύνη για τα τραύματα που φέρονται να έχουν μητέρα και κόρες, ενώ ήδη η κάμερα που περιέχει κάρτα καταγραφής έχει κατασχεθεί και θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν υπάρχει καταγεγραμμένο υλικό και τι υλικό, μέσα σε αυτήν.

Και οι δύο συλληφθέντες άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι αφού οι δικογραφίες διαχωρίστηκαν και αυτή που αφορά τον καβγά του αδελφού με τον 50χρονο ορίστηκε να δικαστεί στις αρχές καλοκαιριού του 2023.