ρόδος-καταγγελία-φρίκης-για-βιασμό-4χρ-1038159
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.01.2023 | 10:37

Ρόδος: Καταγγελία φρίκης για βιασμό 4χρονης

Σε πλήρη εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα που έχει αναστατώσει τα Δωδεκάνησα. Ο βιασμός της 4χρονης καταγγέλθηκε ανώνυμα και οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν όλα όσα κρύβονται…

Ο βιασμός και η κακοποίηση που φέρεται να υπέστη η 4χρονη συνεχίζει να προκαλεί αναστάτωση στη Δωδεκάνησα. Η έρευνα ξεκίνησε μετά από ανώνυμη καταγγελία το περασμένο Φθινόπωρο και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Σε αυτό το διάστημα το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή που διαπίστωσε ρήξη του παρθενικού της υμένα. Η αρχική καταγγελία έκανε λόγο για μια άρρωστη συμφωνία των γονιών της 4χρονης με συνάδελφό τους. Ο τελευταίος φέρεται να είναι εκείνος που την κακοποίησε σεξουαλικά.

Στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής διαβιβάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την εξιχνίαση υπόθεσης με καταγγελλόμενο έναν Έλληνα που υπηρετεί σε σώμα ασφαλείας ακριτικού νησιού, για βιασμό 4χρονης κόρης συναδέλφου του.

Η υπόθεση έχει θέσει σε συναγερμό τις Αρχές καθώς η μικρή βρέθηκε να έχει διακορευμένο τον παρθενικό της υμένα! Πιο συγκεκριμένα, εξετάζεται τυχόν τέλεση των αδικημάτων προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, βιασμού, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και σωματικής βλάβης σε βάρος αδυνάμων ατόμων.

Η Εισαγγελική έρευνα προκλήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 μετά από ανώνυμη καταγγελία αγνώστου προσώπου στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Πιο συγκεκριμένα, ο ανώνυμος ισχυρίστηκε ότι στο ακριτικό νησί οικογένεια που υπηρετεί σε σώμα ασφαλείας και έχει δύο παιδιά, δίνει το κοριτσάκι της ηλικίας 4 ετών περίπου σε έναν συνάδελφό τους τον οποίο χαρακτηρίζει ψυχικά διαταραγμένο.

Υποστηρίχθηκε στην ίδια καταγγελία ότι ο συνάδελφος των γονέων της ανήλικης την κακοποιεί σεξουαλικά. Η συγκεκριμένη καταγγελία «ενισχύθηκε» με δεύτερη που αφορά σε ενδοοικογενειακή βία εις βάρος ενός εκ των δύο παιδιών και συγκεκριμένα του αγοριού.

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου παρήγγειλε την λήψη καταθέσεων από αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος ενώ διενεργείται έρευνα για τυχόν τέλεση των παραπάνω αδικημάτων. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το ανήλικο κορίτσι διαπίστωσε παλαιά ρήξη του παρθενικού της υμένα.